στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
18|05|2024 09:13
SHARE
MUST HAVE

10 μίνιμαλ τσάντες που θα κάνουν κάθε look να δείχνει elegant και classy


Ξεχωρίσαμε 10 μίνιμαλ τσάντες της αγοράς που θα συνοδεύσουν κάθε σας εμφάνιση.

Ένα κλασικό κομμάτι που δίνει προσωπικότητα στα looks, καλύπτει τις ανάγκες σας και κυρίως σας συντροφεύει για χρόνια, συμπληρώνοντας κάθε ντύσιμο είναι οι μίνιμαλ τσάντες.

Οι style lovers τις αγαπούν ιδιαίτερα, παρατηρούν τα bag trends κάθε σεζόν, αλλά συνήθως θα επιλέξουν ένα σχέδιο πιο διαχρονικό, το οποίο μπορούν να κρατήσουν για καιρό στην ντουλάπα σου -εκτός αν βρουν μια πιο οικονομική επιλογή στη συλλογή κάποιου high street brand και «ενδώσουν» σε ένα εφήμερο trend.

Οι τσάντες είναι για τη γυναίκα ένας από τους πιο πολύτιμους στιλιστικούς σύμμαχους και τις περισσότερες φορές λειτουργεί περισσότερο ως highlight για ένα ντύσιμο, παρά για πρακτικούς σκοπούς.

Οι μίνιμαλ τσάντες αποτελούν μια σταθερά στον κόσμο της μόδας, καθώς μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν ένα look και να το κάνουν να δείχνει πιο classy και elegant.

Το καλοκαίρι οι ψάθινες και οι totes έχουν την τιμητική τους, αλλά φυσικά οι δερμάτινες είναι διαχρονικές και all-time classic, ιδανικές για όλο τον χρόνο.

Οι παρακάτω επιλογές της αγοράς είναι ό,τι πρέπει για τις εξόδους της σεζόν, ενώ θα συμπληρώσουν ιδανικά πρωινά και βραδινά looks -άλλωστε αυτό είναι και το ατού ενός μίνιμαλ design, μπορεί να προσαρμοστεί άνετα σε κάθε περίσταση.

Θα τις φορέσετε με τα looks γραφείου, με υφασμάτινα παντελόνια και πουκάμισα, με πλισέ φούστες και t-shirts, στη πρωινή βόλτα στην πόλη με τζιν, αλλά και το βράδυ με τα αγαπημένα σας φορέματα και σανδάλια.

Δείτε 10 μίνιμαλ τσάντες της αγοράς:

The Row/ Δείτε εδώ

SHARE