γυναίκα με φόρεμα και sneakers
Φωτογραφία: @kina_kaapstad
22|04|2021 09:00
SHARE
ΦΟΡΕΜΑ +SNEAKERS

Φόρεμα + sneakers: Το cool και feminine ντύσιμο που αγαπούν κάθε σεζόν τα κορίτσια της μόδας


Η μόδα αγαπά τις αντιθέσεις.

Αυτό είναι ένα από τα πιο χρήσιμα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κανείς παρακολουθώντας τις τάσεις από τα catwalks, τις προτάσεις των σχεδιαστών και τις πιο fashion forward εμφανίσεις.

Έτσι, τα oversized κομμάτια συνδυάζονται με εφαρμοστά ή cropped μέσα στο ίδιο ντύσιμο, τα μήκη εναλλάσσονται και οι υφές ανταγωνίζονται η μία την άλλη με ενδιαφέροντα τρόπο -όπως για παράδειγμα ένα ντελικάτο σατέν τοπ πάνω από δερμάτινο παντελόνι.

Εκτός από τις αντιθέσεις στην ποιότητα, το πιο ενδιαφέρον contrast γίνεται στην αισθητική -δηλαδή ένα αέρινο λευκό φόρεμα με chunky μαύρες μπότες.

Η μόδα των τελευταίων σεζόν είναι γεμάτη από τέτοιες εικόνες και -μαντέψτε- δείχνουν υπέροχες.

Μάλιστα, η ομορφιά τους βρίσκεται ακριβώς στο στοιχείο -στην αντίθεση των εικόνων που όμως μαγικά λειτουργούν και δένουν μαζί.

Αν πάρετε την τάση της αντίθεσης στην πιο smooth εκδοχή της, έχετε ένα από τα αγαπημένα outfits των κοριτσιών της μόδας για την άνοιξη -τον συνδυασμό φορέματος και sneakers.

Πρακτικά, μαλακά και passepartout, τα sneakers αναδείχθηκαν σε τοπ παπούτσια της μόδας πριν λίγα χρόνια και φορέθηκαν ως και σε κόκκινα χαλιά. Έχασαν τον καθαρά αθλητικό χαρακτήρα τους και έγιναν τα νέα ευκολοφόρετα παπούτσια για όλες τις ώρες.

Αντίστοιχα, τα φορέματα απέκτησαν και πιο loose εκδοχές, όπως τα περίφημα throw on dresses που αγαπήθηκαν από τις γυναίκες στην περίοδο της καραντίνας, αφού μπορούσαν να φορεθούν ακόμη και στο σπίτι.

Αλλά εκτός από τα throw -on dresses, τα παιχνιδιάρικα μίνι, τα ντελικάτα πλεκτά μίντι, τα ρομαντικά prairie dresses με puffy sleeves και full skirts -όλα συνδυάζονται υπέροχα με τα αθλητικά σας και ένα denim τζάκετ, στο αναμφισβήτητα πιο cool combo της άνοιξης.

Για τον συγκεκριμένο συνδυασμό δεν υπάρχουν κανόνες -συνδυάστε άφοβα τα φορέματα της ντουλάπας σας με τα sneakers και αφεθείτε στο αλάνθαστο combo άνεσης με στιλ.

SHARE