γυναίκα με πουκάμισο στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
16|12|2020 17:35
SHARE
CLEO BAG

Cleo Bag -Ο οίκος Prada βρίσκεται πίσω από την it τσάντα που θα βλέπουμε παντού τη νέα χρονιά


Αποδεικνύοντας το πόσο ένας κλασικός οίκος μπορεί να έχει απήχηση στις νεότερες γενιές λανσάροντας it κομμάτια που γίνονται ανάρπαστα, η Prada είναι σταθερά ανάμεσα στα πιο επιδραστικά ονόματα των νέων τάσεων.

Την περασμένη χρονιά όλοι μιλούσαν για τις nylon bags της με το σχήμα baguette, που συμπλήρωναν ιδανικά τα πιο updated ντυσίματα.

Oι στιλάτες τσάντες μεσαίου μεγέθους ξεχώρισαν χάρη στην υφή και το σχήμα τους, ενώ φαίνεται ότι η μόδα τελευταία δείχνει μια σταθερή προτίμηση στις μικρές τσάντες που δεν περνιούνται χιαστί.

Φέτος, με τον οίκο Gucci να έχει ήδη λανσάρει την viral Jackie bag, μια κλασική τσάντα-ωδή στο αγαπημένο μοντέλο της Τζάκι Κένεντι, η Prada επανέρχεται με ένα καινούριο σχέδιο που θυμίζει τα παλιά κλασικά των 90s.

Το σχήμα baguette ανήκει στον οίκο Fendi και την ομώνυμη τσάντα του, αλλά οι περισσότεροι μεγάλοι οίκοι έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο στιλ, λανσάροντας νέα μοντέλα.

Πίσω στην Prada, η Cleo Bag, που έχει ήδη κλέψει την καρδιά των fashionista, έχει οβάλ φωτογενές σχήμα και χωρητικότητα μεσαίας τσάντας προς μικρή.

Η ματ λάμψη του δερμάτινου υφάσματος δίνει στο ντύσιμο μια έξτρα πληροφορία, ενώ το σχήμα της δείχνει ταυτόχρονα vintage και μοντέρνο.

Οι περισσότερες εκδοχές που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι ασπρόμαυρες, ενώ είναι βέβαιο ότι θα δούμε πολλά παρόμοια μοντέλα στη διάρκεια της χρονιάς.

SHARE