αντίκες σε λευκό χρώμα
Φωτογραφία: Instagram@antiquariant
30|01|2024 13:32
SHARE
ANTIQUE-FLUENCER

Η Instagramer που ζει σαν ζωντανή κούκλα -Με ρούχα εποχής, σε ένα κατάλευκο σπίτι γεμάτο αντίκες


Ο κατάλευκος, παραμυθένιος κόσμος μιας Instagrammer ξεδιπλώνεται στο προφίλ της και της χαρίζει δεκάδες χιλιάδες followers.

H νεαρή γυναίκα δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά της, έχοντας απλώς ονομάσει τον λογαριασμό ως «Η Λάουρα και το λευκό κουνέλι της».

Όπως φαίνεται από την περιγραφή του προφίλ, πρόκειται πιθανότατα για μια φοιτήτρια που γράφει, συλλέγει αντίκες, επιδιορθώνει γραφομηχανές και κατασκευάζει κουκλόσπιτα.

Η ίδια έχει υιοθετήσει ένα 30s hairstyle με κοντές ξανθές μπούκλες, αλλά φορά ρούχα από προηγούμενες δεκαετίες όπως αραχνοϋφαντα νυχτικά και ρόμπες, μάλλινα παντελόνια, καρό φούστες και ρομαντικά πουκάμισα.

Στις αναρτήσεις της εξηγεί λεπτομερώς την ιστορία πίσω από τα αντικείμενα που συλλέγει και παρουσιάζει, από βιβλία μαγείας και ιστορίας μέχρι χρυσά κηροπήγια, κοσμήματα και...ένα φτερό κορακιού που χρησίμευε σαν διακοσμητικό σε κάποιο καπέλο.

Η διακόσμηση του σπιτιού της αντανακλά το στιλ και τα ενδιαφέροντά της με κατάλευκα σεντόνα και τραπεζομάντηλα broderie anglaise, vintage πολυθρόνες και μπουφέδες με γυάλινες προθήκες, κορδέλες, κεριά και πορσελάνινες κούκλες.

SHARE