Στιλάτες τσάντες
Μία και μία/ Φωτογραφία: @louloudesaison
29|04|2021 09:00
SHARE
IT BAGS

Elegant, επίκαιρες, ακαταμάχητες -Οι designer bags της σεζόν διεκδικούν μια θέση στη wishlist σας


Οι designer bags ήταν πάντα το ιερό δισκοπότηρο της μόδας.

Αν αντιμετωπίζουμε τις τσάντες της ντουλάπας μας σαν πολύτιμα αντικείμενα, τότε η τσάντα ενός διάσημου οίκου έχει μεγαλύτερη αξία.

Όχι επειδή κοστίζει περισσότερο, ούτε επειδή φέρει ένα χρυσό logo, αλλά επειδή οι εμβληματικοί σχεδιαστές της ιστορίας εμπνεύστηκαν σχέδια τα οποία είναι διαχρονικά, όσες τάσεις και αν προκύπτουν στο μεταξύ.

Όλα τα σχέδια και τα στιλ που αγοράζουμε σήμερα σε εναλλακτικές εκδοχές έχουν ως σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης τις iconic bags της μόδας.

Τσάντες που πήραν το όνομά τους από μούσες της μόδας όπως η Jackie bag του οίκου Gucci για την Τζάκι Κένεντι και η Βirkin bag της Hermes από την Τζέιν Μπίρκιν αλλά και απλώς χαρακτηριστικά σχέδια όπως η baguette του οίκου Fendi έχουν μέινει στην ιστορία και επαναλανσάρονται σε νέες εκδοχές.

Τα κλασικά σχέδια συναντούν τη φρέσκια ματιά των νέων creative directors, ενώ άλλοι οίκοι δίνουν το δικό τους στίγμα σχεδιάζοντας νέα μοντέλα που γίνονται viral.

Μια it bag αρκεί για να απογειώσει το ντύσιμό σου ακόμη και αν φοράς φόρμες ενώ φοριέται παντού και πάντα -σε όλες τις εποχές, από το πρωί ως το βράδυ.

Παρακάτω δείτε μερικές από τις πιο κομψές designer bags που είναι must -have τη φετινή σεζόν και επιλέξτε εκείνη που θα μπει στη wishlist σας!

H Curve bag του Alexander McQueen

@alexandermcqueen

H Pocket bag του Burberry

@louloudesaison

Η Tabby bag της Coach

@monikh

Η Jackie bag της Gucci

Gucci

Η Tote bag του Marc Jacobs

H Cleo bag της Prada

SHARE