Το κολεγιακό jacket είναι τάση
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
09|12|2022 11:30
SHARE
FASHION TRICK

Το απόλυτο κόλπο για να μην κρυώνεις όταν φοράς καλσόν τον χειμώνα -Θα σε σώσει


Μια Tik -Toker δείχνει τον τρόπο για να φοράς καλσόν χωρίς να κρυώνεις τον χειμώνα.

Τον χειμώνα, όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν και έχει κρύο, δύσκολα θα φορέσουμε ένα φόρεμα ή μια φούστα αφού το καλσόν ελάχιστη προστασία από το κρύο προσφέρει. Κι όμως, αν είσαι από εκείνες που αποφεύγουν το καλσόν λόγω του κρύου, μια Tik -Toker έχει το έξυπνο κόλπο που έψαχνες.

Μέσα από τα social media πολλές είναι οι influencers που δίνουν λύσεις σε κάθε στιλιστικό ή και όχι προβληματισμό μας. Στο Instagram και στο Tik -Tok, οι fashion Influencers δημιουργούν ολοένα και περισσότερα βίντεο μέσα από τα οποία δίνουν έμπνευση. Η Tik -Toker Brittany έδωσε την απάντηση σε όλες όσες λατρεύουν να φορούν φούστες τον χειμώνα αλλά κρυώνουν με το καλσόν.

Το απόλυτο κόλπο για να μην κρυώνεις τον χειμώνα όταν φοράς καλσόν

Η Brittany προτείνει το εξής: Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κολάν σε απόχρωση του δέρματος. Φορώντας το μέσα από τη φούστα, θα έχεις τη «μόνωση» που χρειάζεσαι και το κολάν θα λειτουργήσει σαν ισοθερμικό.

Γιατί όμως σε απόχρωση του δέρματος; Διότι πολύ απλά από πάνω θα φορέσεις το καλσόν σου. Το κολάν δεν θα φαίνεται καθόλου, και εσύ εκτός από το ότι δεν θα κρυώνεις, θα έχεις πετύχει το τέλειο στιλιστικό τρικ.

Δείτε παρακάτω την Brittany και ακολουθήστε το μυστικό της.

@brittanyhmiller Gorgeous jumper is @boohoo ♬ s a n t a t e l l m e - ❤️🎄 || 🎅🏻❄️
SHARE