Η Μαρία Ολυμπία για τον Louis Vuitton
Φωτογραφία: Louis Vuitton
29|11|2020 10:43
SHARE
LOUIS VUITTON

Η Μαρία Ολυμπία μας ξεναγεί στο Παρίσι μέσα από τη νέα καμπάνια του Louis Vuitton -Σαν αληθινό French girl


Η Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton και μας ξεναγεί στο Παρίσι.

Η Μαρία Ολυμπία θεωρείται πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή είδωλα του στιλ. Οι εμφανίσεις της αποτελούν έμπνευση για τις ανά τον κόσμο fashionistas, ενώ ακολουθεί και μια αξιόλογη πορεία ως μοντέλο, με την ίδια να έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους, όπως Dolce & Gabbana, Dior και Louis Vuitton.

Μάλιστα, ο τελευταίος μόλις κυκλοφόρησε τη νέα καμπάνια για τη νέα συλλογή των Capucines bags, με πρωταγωνίστρια την κόρη της Μαρί Σαντάλ.

Η Μαρία Ολυμπία στη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton

Στη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton η Μαρία Ολυμπία περνά μια υπέροχη μέρα στο Παρίσι, εξερευνώντας τις κρυμμένες ομορφιές της γαλλικής πρωτεύουσας, κρατώντας φυσικά τις υπέρκομψες Capucines bags του οίκου. Η ίδια ακούει μουσική σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, πριν ξεχυθεί στους δρόμους της fashion capital, όπου φωτογραφίζεται με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

Όπως αναφέρει το ίδιο το brand, η Μαρία Ολυμπία ενσαρκώνει άψογα την κομψότητα της νέας συλλογής. Η τσάντα πήρε το όνομά της από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε ποτέ ο ιδρυτής του γαλλικού κολοσσού, Louis Vuitton, το 1854 στην οδό Neuve-des-Capucines στο Παρίσι, και αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια του κορυφαίου οίκου.

Θηλυκές και φινετσάτες, χάρη στο γεωμετρικό, χαρακτηριστικό σχεδιασμό τους θεωρούνται άξιο δείγμα του savoir-faire του iconic brand. Κάθε σεζόν λανσάρονται νέες Capucines bags, με τη νέα συλλογή να περιλαμβάνει νέα χρώματα, ενώ το μονόγραμμα LV είναι φτιαγμένο από μητέρα του μαργαριταριού και αλιώτιδα.

SHARE