Ιρίνα Σάικ και Σάλομ Χάρλοου
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
27|01|2023 11:30
SHARE
SLAY

Η fierce επιστροφή του Mugler στην πασαρέλα έκανε πάταγο στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής


Η επιστροφή του οίκου Mugler στην πασαρέλα μετά από 3 χρόνια έκλεισε την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής με θαυμαστικό.

Ο Casey Cadwallader, που έχει αναλάβει τα ηνία του οίκου τα τελευταία χρόνια και κινείται με ορμή και τόλμη, καταφέρνει πάντα να ενθουσιάζει το ακροατήριο μένοντας πιστός στο όραμα του θρυλικού Thierry Mugler.

Το συνηθισμένο και το «safe» δεν είχαν καμία θέση στο εκρηκτικό show του οίκου, στο οποίο κυριαρχούσε το μαύρο, οι «άγριες» υφές και τα σέξι κοψίματα.

Ο εκκεντρικός, φουτουριστικός χαρακτήρας του Mugler που τον ανέδειξε σε έναν από τους πιο επιδραστικούς και πρωτοπόρους σχεδιαστές του 20ού αιώνα ήταν εκεί -στα ημιδιάφανα κορμάκια και τους κορσέδες, τα bodysuits με κοψίματα, τα total leather looks και τα μακριά γάντια, τα φερμουάρ, τις μεταλλικές λεπτομέρειες και τα ανοίγματα με δαντέλα.

Το mood του show, που έκανε το La Villette του Παρισιού να δονείται, ήταν περισσότερο fierce παρά σέξι.

Μοντέλα ένα ευρύ φάσμα ηλικιών και εθνικοτήτων -λατρέψαμε το τρανς μοντέλο Dominique Jackson -αλλά και iconic supermodels όπως η Εύα Χερτζίγκοβα, η Σάλομ Χάρλοου και η Ιρίνα Σάικ, περπάτησαν δυναμικά στο catwalk στήνοντας ένα πάρτυ αυθορμητισμού, δυναμισμού και αυτοπεποίθησης.

Ο Cadwallader εκπροσώπησε μοναδικά τη «σκοτεινή» και συναρπαστική πλευρά της υψηλής ραπτικής, κάνοντας τον οποιονδήποτε θεατή να αναφωνήσει ένα και μόνο πράγμα: «Slay!».

Getty Images/Ideal Image

Getty Images/Ideal Image
SHARE