γυναίκα με παντελόνι και πουκάμισο στο δρόμο

Και όμως, τα skinny jeans είναι ακόμη εδώ και δείχνουν πιο cool από ποτέ συνδυασμένα με αυτούς τους τρόπους

Όποιο άρθρο έχει γραφτεί σχετικά με την μόδα τον τελευταίο χρόνο, σίγουρα περιέχει μια αναφορά στην δύση της τάσης των skinny jeans.

Μετά από την απόλυτη κυριαρχία του επί σχεδόν μία δεκαετία, το πιο εφαρμοστό τζιν της γκαρνταρόμπας δεν είναι πια trending -φοριέται απλώς γιατί υπάρχει στις ντουλάπες μας και το έχουμε συνηθίσει.

Οι σχεδιαστές δεν προτείνουν πια το skinny, τουλάχιστον όχι στην τζιν εκδοχή του -κατά τα άλλα, στον Saint Laurent είδαμε εφαρμοστά latex παντελόνια αλα 80s και στην Chanel χρωματιστά κολάν.

Το skinny τζιν όμως, ειδικά οι ξεβαμμένες εκδοχές του με τα σκισίματα, είναι μια τάση που μοιάζει πια να ανήκει στο παρελθόν.

Από την άλλη, η επίκαιρη μόδα είναι πιο ελαστική από ποτέ -χωρά μέσα της όλες τις τάσεις και κομμάτια που ανήκουν σε διαφορετικές στιλιστικές περιόδους.

Έτσι, υπάρχουν ακόμη τρόποι να φορέστε τα skinny jeans της ντουλάπας σας με τρόπο που ανταποκρίνεται στην σημερινή αισθητική σας.

Αρχικά, ξεκινήστε επιλέγοντας τα πιο minimal τζιν -το total black, το λευκό ή το κλασικό μπλε. Δείτε μερικούς cool συνδυασμούς από τα it girls της μόδας και πάρτε ιδέες για το πώς θα «χτίσετε» τα looks σας, ξαναφορώντας τα skinny jeans σας.

Αντίθεση: Μαύρο τζιν + λευκό τοπ και τζάκετ

Νavy blue + γκρι τόνοι + σακάκι

Λευκό skinny + σακάκι + sneakers

Ανοιχτόχρωμο +leather jacket +μπεζ τοπ