γυναίκες streetstyle
Το πλεκτό που φθινοπώρου /Φωτογραφία: Shutterstock
21|12|2020 09:50
SHARE
TREND ALERT

H αναπάντεχη λεπτομέρεια στα παντελόνια που εξελίσσεται σε μεγάλη τάση


Ψηλόμεσα, κοτλέ, flared ή baggy -ίσως έχετε την αίσθηση ότι έχουμε δει ο,τι στιλ θα μπορούσε να υπάρξει σε παντελόνι και δεν θα έχετε και άδικο.

Φέτος, τα κολάν επέστρεψαν στη μόδα μαζί με τις φόρμες, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για υβριδικά κομμάτια -πλεκτά μαλακά παντελόνια, ζέρσεϊ culottes και elegant joggers.

Οι flared γραμμές είναι σίγουρα in για το 2021, αλλά ένα άλλο καινοτόμο χαρακτηριστικό έρχεται να φρεσκάρει τα παντελόνια της νέας χρονιάς, που δεν μοιάζει με ο,τι έχετε δει ως τώρα.

Πώς θα είναι τα παντελόνια του 2021;

Οι πιο τολμηρές της μόδας θα δοκιμάσουν σίγουρα τα παντελόνια με ασύμμετρο κούμπωμα.

Μπορεί να μοιάζει κάπως άβολο, αλλά η αίσθηση είναι η ίδια, με τη διαφορά ότι πλέον το παντελόνι δημιουργεί ένα ενδιαφέρον και κολακευτικό σχήμα V στο πάνω μέρος.

Φυσικά, αυτό προϋποθέτει το παντελόνι να είναι ψηλόμεσο, ώστε να διατηρείται ισορροπία με την πίσω πλευρά στη μέση, ενώ η ίδια καινοτομία εμφανίζεται σε τζιν αλλά και υφασμάτινα παντελόνια.

Ενδιαφέρον, στιλάτο και ασυνήθιστο, το ασύμμετρο παντελόνι θα δώσει έναν fashion forward αέρα στις εμφανίσεις σας και θα κάνει τα looks σας απόλυτα επίκαιρα.

Bonus: Τις πρώτες φορές δοκιμάστε το με ένα κορμάκι-τοπ, ώστε να συνηθίσετε το νέο σχήμα χωρίς να χρειαστεί να αναπροσαρμόζετε διαρκώς το πουλόβερ ή το πουκάμισό σας.

Δείτε εδώ δύο ενδεικτικά ασύμμετρα παντελόνια από τα Zara.

Δείτε εδώ.

Δείτε εδώ.

SHARE