γυναίκα με πουά
Φωτογραφία: Shutterstock
26|12|2022 09:29
SHARE
ΤΙΜELESS CHIC

To polka dot φόρεμα από τα Zara στο στιλ που λατρεύουν οι στιλάτες royals


Όσον αφορά τη μόδα και τις στιλιστικές επιλογές, τα διάφορα fashion items που κυκλοφορούν στην αγορά αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο από κάθε γυναίκα, ανάλογα με τη φάση που βρίσκεται στη ζωή της.

Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε πως η μόδα είναι έμπνευση, και δεν πρέπει να μας περιορίζουν «άτυποι» κανόνες. Παραδείγματος χάριν, ένας από τους μύθους που πρέπει πλέον να καταρρίψουμε είναι ότι οι fashion lovers που έχουν περάσει τα 60 πρέπει να αποφεύγουν τα έντονα μοτίβα.

Στον σημερινό κόσμο της μόδας τέτοιες αντιλήψεις θεωρούνται παρωχημένες. Ο μόνος δεκτός κανόνας για μια γυναίκα μετά τα 60 είναι πως μπορεί να φορέσει πραγματικά ό,τι θέλει για να αισθάνεται άνετη, κομψή και σέξι.

Χαζεύοντας την καινούρια κολεξιόν των Zara εμείς βρήκαμε ένα σικάτο και άνετο φόρεμα που θα σας κάνει να νιώσετε ακριβώς έτσι. Πρόκειται για ένα ντελικάτο shirt dress με κουμπιά σε κλασσικό ασπρόμαυρο πουα μοτίβο που αποπνέει μία διαχρονική φινέτσα. Η ζώνη στη μέση του δίνει μία πολύ θηλυκή γραμμή, ενώ διαμορφώνεται και ένα σέξι άνοιγμα στα πόδια.

Δείτε εδώ

Φωτογραφία: ZARA
Φωτογραφία: ZARA
SHARE