Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης και Σοφία Αλιμπέρτη
Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης και Σοφία Αλιμπέρτη/ Φωτογραφία: Studio Panoulis Photo Agency
29|09|2023 09:50
SHARE
STYLISH LOOK

Σοφία Αλιμπέρτη: Η εμφάνιση με φόρεμα και μαύρα μποτάκια, στην έκθεση του γιου της στο Παρίσι


Η Σοφία Αλιμπέρτη έδωσε το παρών στη φωτογραφική έκθεση του γιου της, Μιχαήλ Άγγελου Βαρθακούρη στο Παρίσι.

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης, ο μεγαλύτερος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά και με ιδιαίτερη επιτυχία με τη φωτογραφία. Ο ίδιος φαίνεται να έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών του -όπως και ο αδερφός του, Νικόλας, ο οποίος ακολουθεί μια αξιόλογη καριέρα στη μουσική ως good job nicky.

«Είμαι αυτοδίδακτος, μόνος μου ό,τι έκανα και έμαθα. Μετά από χρόνια που έβγαζα τοπία, αποφάσισα να φωτογραφίσω τον άνθρωπο στη φύση. Μου άρεσε η αρμονία μεταξύ των δύο στοιχείων, άρεσε και στον κόσμο -από ό,τι καταλαβαίνω και από τα social media και όσους με ακολουθούν. Έμπνευση βρίσκω όπου υπάρχει νερό, όπου υπάρχει θάλασσα. Βέβαια, την έμπνευση μπορείς να τη βρεις παντού -είτε στο σπίτι σου είτε στο πιο ωραίο μέρος του κόσμου. Οπουδήποτε.» έχει δηλώσει ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης σε συνέντευξή του στο Bovary.gr.

Πρόσφατα, με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Μιχαήλ Βαρθακούρη με τίτλο «Πλην Πυρός» στο «Maison de La Grece» στο Παρίσι. Η έκθεση, που την αγκάλιασε η Ελληνική Πρεσβεία στη Γαλλία, ήταν μια πρωτοβουλία του Έλληνα πρόξενου στη γαλλική πρωτεύουσα Γιώργου Κοντού. Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης παρουσίασε την φωτογραφική δουλειά του με τίτλο «Πλην Πυρός», που είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα, με πρωταγωνιστές τη γυναίκα και τη θάλασσα.

Παρούσα φυσικά ήταν και η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση του γιου της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια φόρεσε ένα φόρεμα τύπου καπιτονέ, αμάνικο, με πολύ λεπτή ρίγα σε απόχρωση «σπασμένου» λευκού, το οποίο συνδύασε με μαύρα δερμάτινα μποτάκια. Περήφανη και χαρούμενη για την επιτυχία του γιου της φωτογραφήθηκε χαμογελαστή μαζί του αγκαλιά.

Δείτε την εμφάνιση της Σοφίας Αλιμπέρτη στο Παρίσι:

Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης και Σοφία Αλιμπέρτη
Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης και Σοφία Αλιμπέρτη
Ο Έλληνας Πρόξενος της Ελλάδας στη Γαλλία Γιώργος Κοντός με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Μιχαήλ Βαρθακούρη
Γιώργος Κοντός, Σοφία Αλιμπέρτη, Σέτα Θεοδωρίδου
SHARE