γυναίκα με παλτό στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
02|12|2022 09:21
SHARE
CAPSULE WARDROBE

Capsule wardrobe -Το στιλ του χειμώνα σε 7 διαχρονικά κομμάτια


Kάθε εποχή έχει τα δικά της basics -αυτά που διαμορφώνουν την λεγόμενη capsule γκαρνταρόμπα της.

Η capsule wardrobe αποτελείται από κομμάτια-κλειδιά, τα οποία συνδυάζονται αφενός μεταξύ τους, αλλά πρωταγωνιστούν (τουλάχιστον ένα τη φορά) και στα περισσότερα ντυσίματα.

Κομμάτια κλασικά και διαχρονικά, που λειτουργούν ως βάση για τις μικρότερες επιμέρους αγορές και προσθήκες που μπορεί να κάνετε κάθε χρόνο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι στιλίστες επιμένουν στα basics -αν αυτά είναι πολυτελή και ποιοτικά, τότε η εμφάνιση θα δείχνει κομψή και classy.

Αυτή είναι μία καλή στιγμή να επιθεωρήσουμε την γκαρνταρόμπα μας, να εντοπίσουμε τα staples της και να αποφασίσουμε τι κρατάμε και τι χρειάζεται ανανέωση.

Για παράδειγμα, αντί να παρασυρθείτε από το festive shopping και να προσθέσετε στη ντουλάπα σας ένα glittery φόρεμα ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα που θα φορέσετε δύο φορές, προσανατολιστείτε προς ένα κλασικό μαύρο παλτό, ένα ζευγάρι δερμάτινες ψηλές μπότες (κατά προτίμηση χωρίς τακούνι) ή ένα classy μαύρο παντελόνι.

Αυτά είναι τα κομμάτια που συνδυάζονται με όλα και πραγματικά αναβαθμίζουν το ντύσιμο.

Παρακάτω, δείτε τα 7 κομμάτια που απαρτίζουν την ultimate fall capsule wardrobe και στρέψτε την προσοχή σας στα ποιοτικά hero pieces.

Ένα κλασικό μαύρο παλτό

Ένα oversized σακάκι

Ένα ζεστό μάλλινο πουλόβερ σε λευκή απόχρωση

Ένα πλεκτό φόρεμα

Ένα καλό υφασμάτινο παντελόνι

Ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες μπότες

Μια chic μίντι φούστα σε Α γραμμή

SHARE