στιλάτη γυναίκα με πουκάμισο και ωραία μαλλιά

Η εντυπωσιακή oversized τσάντα Cos με ασυνήθιστη υφή, μοιάζει να βγήκε από το ατελιέ σχεδιαστή

Οι oversized τσάντες έχουν επιστρέψει δυναμικά στη φετινή μόδα, αναδεικνύοντας το σχήμα τους μέσα από περίτεχνες υφές.

Η ασύγκριτη άνεση μιας τσάντας που χωρά τα πάντα, κάθε πτυχή του μικρόκοσμου προσωπικών αντικειμένων που μεταφέρουμε καθημερινά μαζΐ μας ενισχύεται φέτος και από μία εντυπωσιακή εικόνα.

Το μέγεθος είναι εξορισμού ένας eye-catching παράγοντας, αλλά πλέον η επιφάνεια δικαιολογεί την προσοχή με έξτρα τρόπους -ιδιαίτερα χρώματα, λεπτομέρειες, γκοφρέ, μάλλινη ή νάιλον υφή.

Τα κρόσια είναι μια πληροφορία που διακοσμεί πολλές από τις επίκαιρες, στιλάτες τσάντες της σεζόν αλλά μια τέτοια επιλογή σίγουρα στερείται πρακτικότητας.

Ο οίκος Bottega Veneta ξετρέλανε πέρυσι το fashion κοινό με τις πλεκτές δερμάτινες τσάντες του και μόλις ανακαλύψαμε ένα κομμάτι που μοιάζει να βγήκε από το ατελιέ κάποιου σχεδιαστή στα Cos.

Cos τσάντα

Η oversized καπιτονέ τσάντα ώμου από ανακυκλωμένο πολυέστερ μαγνητίζει το βλέμμα και θα κλέψει την παράσταση στο ντύσιμό σας.

Cos τσάντα

Άνετη, συνδυάζεται με τα πάντα και χωρά ακόμα περισσότερα, δεν μοιάζει με καμία άλλη -είναι ιδιαίτερη και εντυπωσιακή.

Cos τσάντα

Η λευκή εκδοχή της είναι ο ορισμός της statement bag και μοιάζει σαν να κρατάτε ένα εύπλαστο σύννεφο, αλλά αν προτιμάτε κάτι safe, η εκδοχή της σε μαύρο θα σας ενθουσιάσει.

Cos τσάντα