ζευγάρι που ντύνεται vintage
Φωτογραφία: Instagram/@thatvintagecouple
24|01|2023 10:55
SHARE
THE VINTAGE COUPLE

Ένα ζευγάρι πρώην χορευτών ντύνεται σαν να ζει στη βικτωριανή εποχή


Ο Danny και η Erin ομορφαίνουν καθημερινά το feed των ακολούθων τους με φωτογραφίες και βίντεο που μοιάζουν σαν αποσπάσματα από ταινίες εποχής.

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν όταν ήταν 16 ετών, ως συμμαθητές σε σχολείο προετοιμασίας για χορευτές.

Όπως αποκαλύπτουν στα stories τους, πρόσφατα έκλεισαν 6 χρόνια σχέσης, ενώ κανείς από τους δύο δεν ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το μπαλέτο.

Ο Danny και η Erin αγαπούν με πάθος τις ταινίες εποχής και τα κλασικά μυθιστορήματα, ενώ δηλώνουν ότι το «Περηφάνεια και Προκατάληψη» της Τζέιν Ώστεν είναι το comfort book/film τους.

Οι δυο τους έχουν επίσης αδυναμία στις αντίκες και πάντα αγαπούσαν το ντύσιμο εποχής -έτσι με τα χρόνια δημιούργησαν μια συλλογή από vintage ρούχα τα οποία φορούν για τις φωτογραφίσεις τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ανάρτησαν ένα σύντομο βίντεο στο Tik Tok -όταν είδαν την ανταπόκριση του κόσμου αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το μικρό project, συγκεντρώνοντας φανατικούς followers που λατρεύουν το period dressing.

Μάλιστα, το στοιχείο που τους διαφοροποιεί από αντίστοιχα accounts είναι ότι αναρτούν σύντομα βιντεάκια εμπνευσμένα από ταινίες εποχής.

Πάντως, σε σχετική ανάρτησή τους, έχουν παραδεχτεί ότι δεν περνούν όλη την ημέρα τους ντυμένοι έτσι -όπως άλλοι -αλλά μεταφέρουν τα ρούχα τους σε τσάντες και αλλάζουν μόνο για το γύρισμα.

Παρακάτω, δείτε τις φωτογραφίες του That Vintage Couple και μεταφερθείτε σε μια άλλη εποχή!

SHARE