τσάντες της σεζόν
Φωτογραφία: Shutterstock
PARTY LOOK

Οι πιο κομψές βραδινές τσάντες της αγοράς υμνούν το glam και απογειώνουν το look


Μπορεί τα parties πλέον να μην είναι συχνό φαινόμενο, καθώς η πολυκοσμία δεν συνιστάται ακόμα, οι βραδινές βόλτες για ποτό, όμως, με φίλους ενδείκνυνται για ένα πιο formal look.

Έτσι το βραδινό ντύσιμο μπαίνει σιγά σιγά και πάλι στο λεξιλόγιο μας, έστω και εάν αυτό σημαίνει απλώς μια βραδινή βόλτα για ποτό με τις κολλητές μας ή μια ιδιαίτερη περίσταση, που θα γιορτάσουμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Όπως πάντα, τα λαμπερά και glamorous στοιχεία είναι must για ένα επιτυχημένο nightlook και εκεί είναι που μπαίνουν τα βραδινά αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα οι party bags. Παγιέτες, που επιστρέφουν δυναμικά, strass και γυαλιστερά υλικά πρωταγωνιστούν, με τα μεγέθη στις βραδινές τσάντες να γίνονται όλο και μικρά. Τα πουγκιά συμπληρώθηκαν με μεταλλικά χερούλια και τα clutchies έγιναν πιο λαμπερά, με glitters και ιδιαίτερες υφές.

Σε γενικές γραμμές περνάμε μια φάση, που οι mini bags είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, με τις μικρές ιδιαίτερες τσάντες να φοριούνται ήδη από το πρωί και σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Αυτό σημαίνει, πως η νέα σας αγορά, που πρέπει να είναι μια ανανεωμένη βραδινή τσάντα, θα μπορέσει να συνοδεύσει και κάποια πιο casual looks. Ίσως όχι από το πρωί, αλλά σίγουρα την ώρα των απογευματινών cocktails η glamorous τσάντα σας θα γίνει η νέα σας αγαπημένη στιλιστική εμμονή, δίνοντας έναν updated χαρακτήρα ακόμα και στο καθημερινό σας denim.

Παρακάτω οι πιο stylish party bags της αγοράς:

Jimmy Choo/Δείτε εδώ

Paco Rabanne/Δείτε εδώ:

Alexander Wang/Δείτε εδώ:

Stradivarius/Δείτε εδώ

MANGO

Stradivarius/Δείτε εδώ

SHARE