Το τζιν που ψηλώνει το πόδι
Φωτογραφία: Getty Images
I HAVE NOTHING TO WEAR

Θέλεις να φαίνεσαι πιο ψηλή; Αυτό είναι το τζιν που μακραίνει το πόδι, σύμφωνα με style expert


Καλή Τρίτη σε όλες! Δεύτερο τριημεράκι και μπορώ να πω πως έκανε την διαφορά του με το προηγούμενο. Ξεκουραστήκαμε λίγο παραπάνω και είχαμε μια ευκαιρία ακόμα για να διαπιστώσουμε πως τα Σαββατοκύριακα είναι πολύ μικρά τελικά.

Ελπίζω να περάσατε όμορφα και να σας πω πως ξεπεράσαμε τον περίεργο καιρό και ας ξεκινήσουμε τις εαρινές αγορές μας. Για αρχή, θα επέλεγα να αγοράσω μερικά πουκάμισα χαλαρά για την αρχή άνοιξης. Φοριούνται από το γραφείο μέχρι το ποτό ανοιχτά με rib top ή κουμπωμένα με statement σκουλαρίκια και χαλαρό σινιόν. Όπως και να το συνδυάσεις θα σου προσφέρει άνεση και στυλ πολύ γρήγορα χωρίς να χρειάζεσαι σκέψη. Πάμε στις ερωτήσεις για αυτήν την εβδομάδα...


Καλησπέρα Πελαγία! Εύχομαι να είσαι καλά! Λοιπόν, στις διακοπές του Πάσχα θα συνοδεύσω τον σύντροφο μου στο νησί του και θα γνωρίσω την οικογένειά του. Τι ρούχα με συμβουλεύεις να έχω μαζί μου, ειδικά το πρώτο βράδυ που θα φάμε μαζί οικογενειακώς; Είμαι 35 χρονών και αδύνατη. Ευχαριστώ, Βάνα. 

Αγαπητή Βάνα, μην το πάρεις ως κλισέ αλλά βάλε κάτι που είσαι εσύ. Μην εγκλωβιστείς στην ιδέα ότι θα πρέπει να είσαι κάπως για να τους ευχαριστήσεις. Με μαθηματική ακρίβεια κάτι θα τους δυσαρεστήσει κάποτε, οπότε μείνε στο να είσαι εσύ. Μετά από αυτό το pep speech, επανέρχομαι στον υλικό κόσμο και σου προτείνω ένα χυτό φόρεμα είτε λινό, είτε βαμβακερό ακόμα και μια καλή βισκόζη. Δροσερό, κομψό, αέρινο, άνετο για να φάτε και να περάσετε καλά. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι το ρούχο όλο το βράδυ αλλά άλλα πράγματα, ευχάριστα!

Γεια σου Πελαγία μου αγαπημένη. Λατρεύω τα τζιν αλλά με τόσες ονομασίες τα έχω λίγο μπερδεμένα. Marine, boyfriend, mom, bootcut. Μπορείς σε παρακαλώ να μου προτείνεις ένα στιλ που ψηλώνει το πόδι; Ποιο να προτιμήσω; Έχω ύψος 1.62 και ζυγίζω 53 κιλά. Ευχαριστώ, Λένα

Γεια σου Λένα! Αγαπημένη; Merci! Λένα μου, η καμπάνα ψηλώνει το πόδι, όταν λέμε καμπάνα δεν εννοούμε την πολύ ανοιχτή κάτω. Στην πραγματικότητα μιλάμε για bootcut, ελαφριά καμπάνα δηλαδή. Για όλα τα ύψη η καμπάνα ή bootcut είναι ιδανική, όπως και όλους για τους σωματότυπους. Όλα τα υπόλοιπα στυλ τζιν εξαρτώνται από σωματότυπο, κιλά και ύψος.

Πελαγία μου γεια σου. Έχουμε ένα εταιρικο πάρτι σε περίπου ένα μήνα και θα ήθελα να μου προτείνεις κάτι που να είναι μοντέρνο αλλά και official. Στην κοπή της πίτας εβαλα μια safe μαύρη ολόσωμη φόρμα. Έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο που να αφήσει καλές εντυπώσεις; Ειμαι μετρίου αναστήματος και ζυγίσω 60 κιλά. Ευχαριστώ, Μαρίνα. 

Αγαπητή Μαρίνα, επειδή είμαστε κοντά σωματικά έτσι όπως το περιγράφεις έτσι επίτρεψέ μου να σου προτείνω κάτι που θα φορούσα εγώ σε ένα τέτοιο κάλεσμα.

Μέχρι την επόμενη Τρίτη σας φιλώ!

SHARE