στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Instagram/ @constantly_k
ADIDAS

Micro trend: Η φόρμα της Adidas είναι το viral staple που οι fashionistas φορούν με τα πάντα


Το παντελόνι φόρμας της Adidas είναι το micro trend που βλέπεις παντού στο Instagram και οι πιο στιλάτες το φορούν σε κάθε πιθανό συνδυασμό.

Το athleisure κατέφτασε πριν μερικές σεζόν στις τάσεις, προτείνοντας αθλητικά looks ακόμα και για τις βόλτες μας. Από την καραντίνα του κορωνοϊού και μετά, η σημασία της άνεσης στις καθημερινές εμφανίσεις έγινε νούμερο ένα τάση και έχει παραμείνει εκεί, με τις fashion experts να αναγνωρίζουν ότι κομψότητα δεν σημαίνει απαραίτητα παπούτσια που είναι δύσκολο να τα περπατήσεις και ρούχα που σε δυσκολεύουν στις κινήσεις.

Έτσι, τα κομμάτια που συνήθως βλέπαμε αποκλειστικά στο γυμναστήριο ή άλλες αθλητικές δραστηριότητες πλέον πρωταγωνιστούν σε street style looks και Instagram posts και έχουν γίνει πλέον τα hero pieces πάνω στα οποία «χτίζονται» τα πιο στιλάτα ντυσίματα.

Έτσι, όλο και περισσότερες fashionistas έδωσαν την απαραίτητη προσοχή και έστρεψαν το βλέμμα τους σε αθλητικά κομμάτια, τα οποία μέχρι πριν από μερικά χρόνια δεν θα σκέφτονταν καν να φορέσουν στο γραφείο ή τη βόλτα.

Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και η φόρμα της Adidas, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει κυριαρχήσει στα street style looks των μητροπόλεων της μόδας και τα fashion girls φορούν σε κάθε πιθανό συνδυασμό.

Micro trend: Η φόρμα της Adidas είναι το viral staple που οι fashionistas φορούν με τα πάντα

Πέρα από το κλασικό combo φόρμα και sneakers, οι style aficionados βρίσκουν ολοένα και περισσότερους τρόπους για να φορέσουν το παντελόνι φόρμας της Adidas με τις χαρακτηριστικές τρεις λευκές γραμμές κατά μήκος του ποδιού, που πριν μερικά χρόνια δεν θα σκεφτόμασταν καν.

Οι φανατικές του στιλ, λοιπόν, φορούν την iconic πια φόρμα με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Από γόβες, μπαλαρίνες και μποτάκια έως κάθε είδους αθλητικά παπούτσια, λευκά πουκάμισα και τα κλασικά αθλητικά top, όπως t-shirts και φούτερ, αλλά ακόμα και σακάκια, συνθέτοντας ένα εκκεντρικό, αλλά σούπερ στιλάτο look.

Θα δείτε φόρμες να συνδυάζονται με χρυσά κοσμήματα και σικάτες τσάντες σε μια έξοδο στην πόλη, προτείνοντας μια εναλλακτική πρόταση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και μπορεί να σας χρήσει την πιο στιλάτη.

Αν νιώθετε στιλιστικά τολμηρές, δοκιμάστε κι εσείς να συνδυάσετε την κλασική φόρμα της Adidas με κάτι που ίσως να μην σας είχε περάσει καν από το μυαλό. You never know.

SHARE