η Κλόντια Σίφερ
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
ΚΛΟΝΤΙΑ ΣΙΦΕΡ

Moon boots: Η Κλόντια Σίφερ φόρεσε τις πιο ζεστές μπότες που είναι τάση φέτος


Ζούμε έναν από τους πιο βαρείς χειμώνες των τελευταίων ετών.

Εκτός από το χιόνι που είδαμε ήδη, οι επόμενες μέρες μας επιφυλάσσουν κρύο και παγωνιές.

Για όσες δεν μπορούν να σταματήσουν τις δραστηριότητες τους, αλλά παράλληλα θέλουν να είναι ζεστές και κομψές, το après skiing style είναι η απόλυτη τάση για φέτος, η οποία επιτάσσει να φοράμε όλα τα κομμάτια που κανονικά θα βλέπουμε σε κάποιο χειμερινό θέρετρο, στους δρόμους της πόλης.

Η πάντα ενημερωμένη και stylish Κλόντια Σίφερ δεν έχασε χρόνο και υιοθέτησε το  trend ίσως με το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι του: τις moon boots.

Πρόκειται για τις φουσκωτές εκείνες μπότες που μοιάζουν όντως με τις μπότες ενός αστροναύτη (για αυτό και το moon boots), οι οποίες είναι κατάλληλες για το κρύο και φυσικά το χιόνι. Συνήθως τις παίρναμε μαζί μας στις χειμερινές μας εκδρομές.

Αυτή τη φορά, όμως, θα τις φορέσουμε και με τα all day σύνολα μας. Η Κλόντια Σίφερ τις ανέδειξε ιδανικά, συνδυάζοντάς τες με ένα κλασικό μπλε denim, ένα ζεστό πλεκτό ζιβάγκο σε ανοιχτό beige και ένα μάλλινο γκρι σακάκι. Η μικρή τσάντα πουγκί σε καμηλό suede ολοκλήρωσε το σύνολο του supermodel.

Η Κλόντια Σίφερ επέλεξε ένα ζευγάρι καφέ moon boots σε καφέ απόχρωση από τη συνεργασία της Chloe με το brand Moon Boots, με δερμάτινες λεπτομέρειες.

SHARE