γυναίκα με πράσινο φόρεμα στην εβδομάδα μόδας
Ρομαντικά, αέρινα και chic /Φωτογραφία: Getty Images /Ideal Image
26|03|2021 10:58
SHARE
NANUSHKA

To θεϊκό elegant πράσινο σετ που φορούν τώρα τα πιο ενημερωμένα it girls της μόδας


Τα viral της μόδας είναι γνωστά σε όλους -ένα ενδιαφέρον κομμάτι ενός brand τραβά την προσοχή κάποιας fashion insider και στη συνέχεια το «μυστικό» διαρρέει και το κομμάτι βρίσκεται παντού.

Το brand Nanushka μπορεί να μην φέρει το βαρύ όνομα ενός ιστορικού οίκου, αλλά πριν μερικά χρόνια η φήμη του εκτοξεύθηκε χάρη σε ένα εντυπωσιακό και σικάτο puffer από vegan δέρμα.

Έκτοτε, το μικρό brand από την Ουγγαρία απέκτησε φανατικό κοινό ανάμεσα στα it girls της μόδας, λανσάροντας chic κομμάτια που συνδυάζουν το classy με το bohemian στοιχείο με μοναδικό τρόπο.

Μάλιστα, ενδεικτικό του πόσο επιδραστικό είναι πλέον το brand, τα δημοφιλή κομμάτια του δημιουργούν micro trends που μετά κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές από άλλους οίκους.

Φέτος την άνοιξη, φαίνεται ότι οι ενημερωμένες γυναίκες της μόδας ανακάλυψαν το νέο επικείμενο viral σε ένα θεϊκό πράσινο σετ.

Ένα πουκάμισο με effect κόμπου στο μπροστινο μέρος συνδυάζεται με ένα άνετο, μαλακό παντελόνι ενώ το στοιχείο που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι η υπέροχη γκοφρέ υφή.

Τα κομμάτια του σετ μπορούν να φορεθούν ξεχωριστά, αλλά η τάση των σετ στη φετινή μόδα κάνει τον συνδυασμό ακαταμάχητο.

Το brand έχει λανσάρει το πουκάμισο σε δύο ακόμη εκδοχές, όμως το φωτεινό και γεμάτο πράσινο χρώμα με ελαφριά metallic λάμψη είναι εκείνο που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Μια παρόμοια εκδοχή λάνσαρε και το σκανδιναβικό και επίσης hot right now brand Stine Goya.

Και αν δεν ενθουσιάζεστε στην ιδέα να διαθέσετε περί τα 900 ευρώ που έχουν τα δύο κομμάτια του σετ μαζί, κρατήστε το πιο σημαντικό -τα σετ σε αυτό το στιλ θα είναι η κορυφαία τάση της φετινής σεζόν.

Nanushka /Δείτε εδώ

Stine Goya /Δείτε εδώ

SHARE