γυναίκα με τοπ και γυαλιά
Luxurious /Φωτογραφία: Shutterstock
09|07|2020 10:13
SHARE
PURE ELEGANCE

Η εκλεπτυσμένη ιδιαίτερη υφή που κάνει τα ρούχα να δείχνουν πιο ακριβά -Το μυστικό των insiders


Υπάρχουν δύο μεγάλα τρικ για να κάνετε τα ρούχα σας να δείχνουν ακριβά ενώ δεν είναι.

Βέβαια, εδώ η λέξη «ακριβά» δεν χρησιμοποιείται για να συμβολίσει τα χρήματα που κοστίζει το κάθε ρούχο, αλλά την ποιότητά του.

Ένα λευκό πουκάμισο από ποπλίνα, για παράδειγμα, μπορεί να μοιάζει ακριβό επειδή απλώς είναι καλής ποιότητας και με πλούσια υφή -χωρίς να έχετε ξοδέψει μια περιουσία.

Το ζήτημα του ακριβού είναι να παραπέμπει στα ρούχα που κληρονομούμε από τις γιαγιάδες και τις μητέρες μας -να είναι δηλαδή ένα κομμάτι διαχρονικό και να μην δείχνει φθαρμένο, ακόμη και αν είναι.

Αυτό είναι εύκολο να το πετύχετε επενδύοντας σε μαύρα ρούχα -το χρώμα καλύπτει τις όποιες ατέλειες του υφάσματος και «γράφει» καλύτερα στο σώμα. Το αντίστοιχό του, σε ύφασμα, είναι το πλισέ.

Ναι, η λεπτή πλισέ υφή που δεν αφορά μόνο τις φούστες, αλλά μεταφέρεται στα τοπ, τα bralettes, τα παντελόνια και τα μαντήλια και τους δίνει μια αύρα διαχρονικής κομψότητας.

Τα πλισέ κομμάτια είναι το καλά κρυμμένο μυστικό των fashion insiders και ένα από τα πλεονεκτήματά τους είναι το ότι δεν έχουν κορεστεί -δεν «παίζουν» παντού, αλλά κάθε χρόνο μπορείτε ψάχνοντας ειδικά για αυτά, να ανακαλύψετε κάποια ακόμη και στα πιο mainstream brands.

Eπενδύστε λοιπόν σε ένα ή περισσότερα κομμάτια με πλισέ υφή και δείτε το στιλ σας να αναβαθμίζεται.

SHARE