γυναίκα με πουκάμισο και γυαλιά στην εβδομάδα μόδας
Τhe new sexy /Φωτογραφία: Shutterstock
26|08|2020 10:00
SHARE
ALL ABOUT STRAPS

Midriff Flossing -Η φρέσκια, sexy τάση που ταράζει τα νερά της φετινής μόδας και πώς θα τη υιοθετήσετε


Με τα cropped tops να είναι πιο δημοφιλή από ποτέ και τα σουτιέν να διεκδικούν και εκείνα ένα μερίδιο από τα καλοκαιρινά μπλουζάκια, η περιοχή πάνω από τον αφαλό παρέμενε κενή.

Άλλωστε, αυτό είναι το effect που πετυχαίνει ένα κοντό τοπ συνδυασμένο με μια ψηλόμεση φούστα ή παντελόνι -αυτή τη sexy αλλά και τόσο classy γραμμή δέρματος που κάνει το ντύσιμο πιο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, ο σχεδιαστής Christopher Esber σκέφτηκε να δώσει σε αυτή την περιοχή λίγη έξτρα πληροφορία υφάσματος -και δεν ήταν ο μόνος (το show L' Amour του Jacquemus είχε μερικά εξαιρετικά δείγματα).

Έτσι, το midriff flossing, δηλαδή οι φούστες και τα φορέματα που δένουν με κορδόνια στη μέση έγινε η νέα αγάπη της μόδας και βρίσκεται πλέον παντού.

Όμως δεν περιορίστηκε στις φούστες -πολλά τοπ άρχισαν να «γεμίζουν» την περιοχή κάτω από το στήθος με μακριά straps που κάνουν πολλούς γύρους μέχρι να δεθούν γύρω από το σώμα.

Εκτός από πραγματικά ενδιαφέρουσα, φρέσκια και ιδιαίτερη, η συγκεκριμένη τάση έχει το εξής χαρακτηριστικό -είναι παντός εποχής.

Αν εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη άνοδο που παρουσιάζουν αυτή τη στιγμή τα bodysuits ως τοπ, μπορείτε να τα φορέσετε κάτω από μια cropped ζακέτα ή φούστα και έτσι να προσθέστε ένα έξτρα layer πάνω από το δέρμα σας.

Τα it girls της μόδας την έχουν ήδη λατρέψει και, καθώς είναι ιδιαίτερα καινούρια, είναι μόνο θέμα χρόνου τέτοια κομμάτια να αρχίσουν να βρίσκονται παντού στην αγορά.

SHARE