γυναίκα με παλτό και τσάντα στο δρόμο
Τα ωραιότερα παλτό για να επενδύσετε τώρα /Φωτογραφία: Shutterstock
TOP COAT

Ο χειμώνας δεν τελείωσε ακόμα -Τα στιλάτα παλτό που φοράμε τώρα και (θα φοράμε) το επόμενο φθινόπωρο


Λίγες ζεστές μέρες δεν φέρνουν (ακόμα) την άνοιξη και τα παλτό που βιαστήκαμε να αποχωριστούμε επανέρχονται δυναμικά για να προστατέψουν το σώμα μας από τις κρύες μέρες.

Φέτος το χειμώνα είδαμε (και φορέσαμε) αρκετά καμηλό, κλασικά τουίντ και μαύρα, αλλά και vintage σχέδια με  prints, ή με δέρμα και συνθετική γούνα. Σε κάθε περίπτωση, τα πανωφόρια είχαν και έχουν ενδιαφέρον.

Στην πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, τα πανωφόρια διατηρούσαν το χειμωνιάτικο χαρακτήρα τους αλλά ήταν διανθισμένα με νότες άνοιξης.

Δέρμα σε φωτεινά χρώματα, έντονο καρό, καραμελί και μπεζ ή ανοιχτό γκρι-γαλάζιο, με γούνινες λεπτομέρειες -δυνατές και στιλάτες εικόνες, οι οποίες δεν έδιναν απλώς το στίγμα της επικαιρότητας, αλλά προλόγιζαν και τις τάσεις του επόμενου χειμώνα.

Ωστόσο μην προβληματίζεστε -τα κλασικά coat trends ισχύουν διαχρονικά και αν τα συνδυάσετε σωστά, η γκαρνταρόμπα σας δεν χρειάζεται καμία προσθήκη.

Από την άλλη, αν σκοπεύετε να επενδύσετε τώρα σε ένα χειμωνιάτικο πανωφόρι αυτές είναι οι πιο hot επιλογές για να κατευθυνθείτε.

Παλτό με συνδυασμό χρωμάτων

Με houndstooth print

Παλτό ή μπουφάν με καπιτονέ υφή

Δέρμα ή βινύλ σε ανοιχτές αποχρώσεις

Μάξι παλτό

Καρό

Δείτε μερικά από τα ωραιότερα παλτό της αγοράς και ετοιμαστείτε να ενδώσετε. 

SHARE