γυναίκα με φούστα
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
01|02|2023 10:50
SHARE
THE ROW

Τα μίνιμαλ designer φλατ που φορούν τώρα οι γυναίκες της μόδας


Για τους fashion insiders, το The Row δεν χρειάζεται συστάσεις.

Το brand των αδερφών Όλσεν ακολουθεί εδώ και χρόνια έναν μοναδικό, σχεδόν avant garde μινιμαλισμό που το κάνει να ξεχωρίζει.

Όλα τα κομμάτια του είναι -πολύ- oversized, πάντα μονόχρωμα, και συνήθως σε masculine γραμμές που δεν διαγράφουν το σώμα.

Μακριές καμπαρντίνες, παντελόνια με πιέτες, απλά πουκάμισα και κοστούμια είναι μερικά από τα signature pieces του brand, και συμπληρώνονται από υπερπολυτελή αξεσουάρ όπως δερμάτινες totes και εκλεπτυσμένα φλατ.

Αν και ποτέ δεν γίνεται ακριβώς «viral», πάντα υπάρχει ένα κομμάτι του The Row που γίνεται εξαιρετικά δημοφιλές ανάμεσα στις πιο updated fashionistas -φέτος αυτό δεν είναι άλλο από ένα ζευγάρι ιδιαίτερες μπαλαρίνες.

Τα elastic leather ballet flats απέχουν αρκετά από τις συνηθισμένες μπαλαρίνες.

Από πολυτελές δέρμα, πιο στρογγυλά, με ένα λεπτό strap στη μέση που τους δίνει χαρακτήρα, βγαίνουν σε μαύρο, off-white,μελιτζανί και σούπερ σικάτο σκούρο κόκκινο, αλλά και πετρόλ.

Βολικά, πολύ ιδιαίτερα (και πολύ ακριβά), θα είναι παντού τη φετινή άνοιξη ενώ είναι σίγουρο κυκλοφορήσουν παρόμοιες εκδοχές τους στα highstreet brands.

SHARE