Shutterstock
Shutterstock
NEW DIET TREND

Η νέα σούπερ αποτελεσματική δίαιτα αλλάζει τα δεδομένα -Δεν είναι τι τρώμε, αλλά πότε το τρώμε


Οι περισσότεροι από εμάς ακόμα προσπαθούμε να χάσουμε τα κιλά που πήραμε τα Χριστούγεννα. Σταματήσαμε να τρώμε γλυκά, περιορίσαμε τα γεύματά μας και η πείνα... καλά κρατεί.

Και τι δεν κάνετε για να καταφέρετε να χάσετε τα κιλά που προστέθηκαν επάνω σας κατά τη διάρκεια των διακοπών, αλλά το διαπιστώνετε ότι δυσκολεύεστε να μπείτε στο σωστό δρόμο.

Πριν αποφασίσετε να τα παρατήσετε, σας δίνουμε τη λύση!

Ευτυχώς για εσάς, μια έρευνα φέρνει πολύ καλά νέα και σας προτείνει το εξής: μπορείτε να καταναλώσετε οτιδήποτε θέλετε, αρκεί αυτό να γίνεται σε συγκεκριμένο ωράριο, από τις οκτώ το πρωί έως και τις τέσσερις το μεσημέρι.

Ξεχάστε τις αυστηρές δίαιτες και τους πόνους στο στομάχι που προκαλούνται από την πείνα, γιατί βρήκαμε το μυστικό της αποτελεσματικής δίαιτας που θα αλλάξει τη σχέση που έχετε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με το φαγητό και με μότο τη φράση «Δεν είναι τι τρώμε, αλλά πότε το τρώμε», υπόσχεται να σας χαρίσει τη σιλουέτα που πάντοτε ονειρευόσασταν.

Η συγκεκριμένη διαδικασία δείχνει ιδανική καθώς δεν προϋποθέτει μεγάλες στερήσεις των αγαπημένων σας γεύσεων.

Το «κλειδί» της μεθόδου αυτής είναι το γεγονός ότι οι θερμίδες καταναλώνονται τις ώρες που τις «καίτε», διατηρώντας τη μυϊκή μάζα, μειώνοντας όμως το λίπος.

Οι ειδικοί τονίζουν πως για να να μειώσει κανείς το σωματικό βάρος του δεν θα πρέπει με τίποτα να τρώει μετά τις έξι το απόγευμα. Ετσι, μέχρι να πάτε να κοιμηθείτε θα έχετε κάψει όλες τις τροφές που θα έχετε καταναλώσει μέσα στην ημέρα.

Αυτή η τεχνική με λίγα λόγια σημειώνει ότι αν ευθυγραμμίσετε την κατανάλωση φαγητού με το ρολόι του μεταβολισμού, τα οφέλη για την υγεία σας θα αυξηθούν.

Δείτε το βίντεο από ρεπορτάζ του NBC:

 

 

Διαβάστε επίσης: H δίαιτα που σου επιτρέπει να τρως ο,τι (μα ο,τι) θέλεις, αλλά μόνο 5 μπουκιές από αυτό

Τα 5 λάθη που κάνεις στην δίαιτα όταν την ξεκινάς στην αρχή του χρόνου

«Σταμάτησα τη δίαιτα και έχασα 10 κιλά κάνοντας αυτά τα 10 απλά πράγματα»