Shutterstock
Shutterstock
DEAD VAGINA SYNDROME

To σύνδρομο του νεκρού κόλπου -Τι είναι και για ποιο λόγο πρέπει να προσέχουν οι γυναίκες


Ενας νέος όρος άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο που αφορά μόνο τις γυναίκες και παρόλο που δεν είναι γνωστό στη χώρα μας, έχει αρχίσει να συζητιέται στο εξωτερικό. 

Ο λόγος για το σύνδρομο του νεκρού κόλπου ή αλλιώς «Dead vagine syndrome», το οποίο μόνο από το όνομά του σίγουρα δεν είναι για καλό. 

Είναι τελικά κάτι πραγματικό ή μια βλακεία που βγήκε στο διαδίκτυο χωρίς καμία υπόσταση;

Οι ειδικοί τονίζουν πως το σύνδρομο του νεκρού κόλπου όντως υπάρχει και σίγουρα οι γυναίκες πρέπει να δώσουν λίγη προσοχή με την ευαίσθητη περιοχή τους. 

Οπως σημειώνουν η συχνή χρήση δονητή μπορεί να προκαλέσει την απώλεια ευαισθησίας του κόλπου μιας γυναίκας και να το νεκρώσει μια μια έννοια. Εξού και ο όρος «νεκρός κόλπος».

Εάν μια γυναίκα συνηθίσει την χρήση του δονητή μπορεί να χρειαστεί μεγαλύτερη διέγερση από ότι συνήθως στις σεξουαλικές επαφές της με κάποιον άνδρα ώστε να φτάσει σε οργασμό.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι η υπερβολική χρήση δονητή κατά τον αυνανισμό ίσως περιορίσει την ευαισθησία μιας γυναίκας να έχει οργασμό με το σύντροφό της, αφού πιστεύουν πως η υπερβολική χρήση κάνει το αυτόνομο νευρικό σύστημα να συνηθίζει σε τέτοια διέγερση που ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αναπαραγάγει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γυναίκες που πάσχουν από αυτό το σύνδρομο έχουν δυσκολία να έρθουν σε οργασμό με τον σύντροφό τους. 

Διαβάστε επίσης: 7 λόγοι για να κάνεις σεξ κάθε μέρα -Κάνει καλό παντού

Οι συνήθειές σου στο σεξ που μισούν οι άνδρες (και δεν σου το λένε)

Τα δύο πράγματα που ψάχνουν στο σεξ όσοι είναι single