Instagram/jellydevote
Instagram/jellydevote
LESS BOOZE

Η απίστευτη αλλαγή στο σώμα μιας influencer όταν έκοψε το αλκοόλ


Το αλκοόλ μπορεί να μας αρέσει και να μας κάνει να διασκεδάζουμε περισσότερο.

Δροσερά κοκτέιλ, σφηνάκια με φίλους το καλοκαίρι σε μπαράκια κτλ.

Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά επικίνδυνο για την υγεία μας, ειδικά σε μεγάλες ποσότητες.

Αυτό θέλησε να αποδείξει μια Σουηδή Instagram influencer, η οποία μέχρι πριν από επτά χρόνια έβγαινε με τους φίλους της για ποτό τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και υπέφερε συχνά από hangover.

«Δεν ήξερα πόσο είχα πιει – και αυτό ήταν πολύ» λέει για την αγάπη της για την μπύρα και τον μηλίτη. 

Σήμερα, στα 27 της, η «Jelly Devote» έχει μειώσει το αλκοόλ σε ένα ή δύο ποτήρια κρασί ή σαμπάνιας κάθε δεύτερη εβδομάδα και τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά, σύμφωνα με πρόσφατη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram

Σε αυτή, συγκρίνει την εμφάνισή της πριν και μετά. Οι φωτογραφίες έχουν αποσπάσει κάνω από 13.500 likes μέσα σε λίγες μέρες.

Στη λεζάντα, ευχαριστεί το νέα ισορροπημένο lifestyle της, το ακριβώς αντίθετο από την παλιά της ζωή. Η Devote έκανε καθιστική ζωή. Έτρωγε επεξεργασμένες τροφές όπως τηγανιτές πατάτες, πατατάκια, κρέας με λιπαρές σος και αναψυκτικά, ούτε ένα λαχανικό. «Πήγαινα μόνο σε πάρτυ ή καθόμουν στον καναπέ».

Όταν ήταν 21, μια φωτογραφία με μπικίνι που δεν την κολάκευε, την έκανε να σκεφτεί τη γυμναστική. Την ίδια στιγμή, η γιαγιά της που την καλομάθαινε με γλυκά, ανέφερε ότι έπαιρνε βάρος της.

«Αυτή ήταν η στιγμή που αποφάσισε ότι τα πράγματα έπρεπε να αλλάξουν», είπε η ίδια ενώ ξεκίνησε να γυμνάζεται στο σπίτι λίγο αργότερα. Στις πρώτες εβδομάδες άρχισε να χάνει κιλά, ενώ μηδένισε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. «Είναι αδύνατον να έχεις ένα υγιές σώμα και να καταναλώνεις τόσο πολύ αλκοόλ». 

Αντικατέστησε το αλκοόλ με το νερό ενώ από τρία μεγάλα γεύματα την ημέρα, πλέον τρώει 5-6 μικρά, με λαχανικά, υγιή λιπαρά και πρωτεΐνες. Μετά από 4 μήνες, έχει χάσει 13 κιλά.

«Όταν πήγα στο γυμναστήριο, ερωτεύτηκα την υγιεινή διατροφή και την απολαμβάνω πιο πολύ από ποτέ. Και το πιο σημαντικό, από το να μισώ τον εαυτό μου, άρχισα να τον αγαπώ», έγραψε στο Instagram.

Ταξιδεύει και πίνει αλλά με μέτρο. «Έχω ισορροπία», σημειώνει. Γυμνάζεται στο δωμάτιο του ξενοδοχείο της πέντε φορές την εβδομάδα. Κάνει πεζοπορία για να βάλει λίγη περιπέτεια στη ζωή της.

«Τόσες αλλαγές στο πώς νιώθω, πώς μοιάζω και πώς ζω. Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο ωραία».

Διαβάστε επίσης: «Εκοψα μαχαίρι το αλκοόλ για ένα χρόνο -6 πράγματα που μου συνέβησαν»

Τι να κάνεις για να μην ζαλιστείς από το ποτό στις γιορτές

Τι να φας πριν βγεις έξω για να μην σε πιάσει το ποτό- 7 συμβουλές