IKEA
IKEA
DECO IDEAS

Τα αντικείμενα που κάθε γυναίκα με στιλ έχει στο μπάνιο της -Το μετατρέπουν σε καταφύγιο χαλάρωσης


Ο εναλλακτικός τίτλος αυτού του άρθρου είναι «Πώς μια γυναίκα μπορεί να κάνει το μπάνιο της το καταφύγιο του σπιτιού».

Το μπάνιο μπορεί, κατά κανόνα, να είναι το μικρότερο δωμάτιο του σπιτιού, ωστόσο, δεν παύει να είναι το «κέντρο ελέγχου» της προσωπικής σας υγιεινής και της φροντίδας του εαυτού σας.

Κάθε γυναίκα αξίζει ένα μπάνιο, καταφύγιο αναζωογόνησης. Οι στιγμές που περνά σε αυτό στην κάθε της ημέρα, είναι πολύτιμες. Πρέπει να έχουν ποιότητα. Κι αυτό είναι κάτι απολύτως εφικτό.

Μετά από έρευνα, βρήκαμε τα αντικείμενα που αξίζουν μια θέση στο μπάνιο κάθε γυναίκας με στιλ. Κάθε γυναίκας που σέβεται τα θέλω της και τις ανάγκες της.

Τα αντικείμενα που ακολουθούν έχουν «θεραπευτικές» ιδιότητες: θα σας φτιάξουν την διάθεση, θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου σας, θα δώσουν boost ενέργειας τις πρώτες ώρες της νέας ημέρας και χαλαρωτικά vibes τις τελευταίες.

Στην αγορά θα βρείτε την οικονομική τους εκδοχή.

 

1) Τα μέσα αποθήκευσης είναι ωραίο να έχουν ομοιομορφία (μια όμορφη ιδέα είναι τα καλάθια από ρατάν)

 

 

2) Ο,τι ισχυεί για τα μέσα αποθήκευσης, ισχυεί και για τις πετσέτες. Πετσέτες στο ίδιο χρώμα, δημιουργούν ένα προσεγμένο αισθητικό αποτέλεσμα και δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε spa. 

 

3) Ενα φυτό δημιουργεί μια ξεχωριστή αίσθηση αναζωογόνησης και χαλάρωσης.

 

 

4) Έμφαση στον καθρέπτη: Σε προηγούμενο άρθρο, είχαμε κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην διακοσμητική αξία ενός καθρέπτη στο μπάνιο. Αποπνέει αίσθηση πολυτέλειας. 

 

5) Eνα σκαμπό: Μικρό, χρηστικό, μοντέρνο. Ενα έπιπλο μπορεί να έχει την λειτουργία ενός τραπεζιού, καθώς απολαμβάνετε το μπάνιο σας. 

 

 

6) Ένας δίσκος δίπλα από τον νιπτήρα (με elegant μέσα αποθήκευσης για τα σαπούνια, τα σαμπουάν, τα αρώματα) 

 

 

7) Ενας ξύλινος δίσκος στην μπανιέρα: Δεν φαντάζεστε πόσο θα σας διευκολύνει κατά τη διάρκεια ενός χαλαρωτικού μπάνιου. Εκεί μπορείτε να ακουμπήσετε όλα τα αντικείμενα που χρειάζεστε για να το απολαύσετε. 

 

8) Aρωμάτα- Αιθέρια έλαια: Ενα μπάνιο αρωματισμένο όμορφα, ξυπνά τις αισθήσεις και αναζωογονεί το σώμα. Επενδύστε στο άρωμά του. 

 

Διαβάστε επίσης: Πώς μέσα από το καθημερινό μπάνιο μπορείς να απολαύσεις οφέλη για την ψυχική και τη σωματική σου υγεία;

10 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε μοντέρνο και οργανωμένο μπάνιο