Γυναικεία υπόθεση: Τι είναι το xtend barre, που συνδυάζει μπαλέτο και pilates | 0 bovary.gr
Γυναικεία υπόθεση: Τι είναι το xtend barre, που συνδυάζει μπαλέτο και pilates | 0 bovary.gr
FITNESS NEWS

Γυναικεία υπόθεση: Τι είναι το xtend barre, που συνδυάζει μπαλέτο και pilates


Αν γυμνάζεστε τακτικά και είστε φαν τόσο της μυϊκής ενδυνάμωσης, όσο και του χορού, η νέα τάση στο fitness προστάζει το Xtend Barre, δηλαδή ένα συνδυασμό μπαλέτου και pilates, που κάνει θραύση στο εξωτερικό και αυτό, γιατί υπόσχεται μεγάλη τόνωση και ενδυνάμωση στον κορμό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η συγκεκριμένη πρόταση χαρακτηρίζεται κυρίως από ασκήσεις εδάφους και κάποιες αερόβιες, καθώς και από τη χρήση ειδικού εξοπλισμού, για το λόγο αυτό μην περιμένετε να είναι τόσο εκρηκτική, όσο για παράδειγμα ένα ομαδικό πρόγραμμα χορού τύπου zumba, επομένως ο ιδρώτας είναι πολύ λιγότερος κατά την εκτέλεσή της.

Στόχος των εμπνευστών αυτής της γυμναστικής, ήταν ένα πρόγραμμα που όχι μόνο θα φέρει το ιδανικό αποτέλεσμα στην εξωτερική εμφάνιση και τη σιλουέτα, αλλά μέσα από το ομαδικό πνεύμα, τη χαλάρωση και το ρυθμό του μπαλέτου, οι άνθρωποι που το παρακολουθούν – κυρίως γυναίκες – να αισθάνονται ευεξία και βελτίωση στην ψυχολογία τους.

Το Xtend Barre συνδυάζει, λοιπόν,  τη χάρη και την ευλυγισία που προσφέρει ο χορός, με τη δύναμη και την «γλυπτική» του pilates και μια ματιά στο παρακάτω βίντεο θα σας πείσει, ότι είναι big thing στο χώρο του fitness.