shutterstock
shutterstock
ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ

Το viral βίντεο με τους νεαρούς Σκωτσέζους που κάνουν γιόγκα -Γυμνοί με κιλτ [βίντεο]


Η γιόγκα είναι μια από τις πιο συνηθισμένες και αγαπητές μορφές σωματικής άσκησης για το γυναικείο κοινό.

Και ως γνωστόν, αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής πραγματοποιείται κυρίως σε μεγάλες αίθουσες – ενίοτε και στη φύση- επάνω σε ατομικά στρώματα.

Οι γυναίκες χρησιμοποιούν άλλοτε αλτήρες και άλλοτε λάστιχα για να τονώσουν τους μύες, ενώ για την άνετη εκτέλεση όλης της προπόνησης απαιτείται πολύ συγκεκριμένο outfit, που δεν είναι άλλο από το κολάν και το t-shirt.

Από ότι φαίνεται όμως, αυτή η εικόνα δεν ισχύει. Η τουλάχιστον προσπαθούν να την καταρρίψουν.

Ο λόγος για δύο γοητευτικούς και σέξι άντρες, με γυμνασμένους μύες και μούσια. Ο Φίνλεϊ Γουίλσον είναι επαγγελματίας δάσκαλος της «φόρεστ» γιόγκα, δηλαδή ενός μοντέρνου κόνσεπτ γιόγκα που έχει δημιουργηθεί από την Αμερικάνα Ανα Τ. Φόρεστ και έχει να κάνει με την εκτέλεση ασκήσεων γιόγκα κατά τη διάρκεια των οποίων ο αθλούμενος πρέπει να μένει σε συγκεκριμένη στάση για μακρό διάστημα.

Ο δεύτερος λέγεται Τρίσταν Κάμερον και είναι παίκτης του χόκεϊ και μοντέλο. Με τέτοια εμφάνιση, δικαιολογημένα!

gongs.gongsters.com
gongs.gongsters.com

Οι δυο τους, επηρεασμένοι από το όνομα αυτού του είδους γιόγκα και με αφορμή το γεγονός, ότι ετυμολογικά «φόρεστ» σημαίνει «δάσος» στα αγγλικά, πήραν την απόφαση να βγουν σε δάσος στη Σκωτία και να κάνουν γιόγκα!

Μάλιστα, κατέγραψαν τις εντυπωσιακές τους κινήσεις σε ένα βίντεο – έκπληξη για τις γυναίκες, αφού εμφανίζονται σε αυτό, φορώντας κιλτ ( την παραδοσιακή φούστα των Σκοτσέζων ανδρών από καρό ύφασμα που φτάνει μέχρι το γόνατο).

Αρχικά, οι πόζες βγαίνουν εις πέρας χωρίς δυσκολία και όλα φαίνονται απολύτως φυσιολογικά, όμως όταν ο ένας εκ των δύο αποφασίζει να κάνει κατακόρυφο, τότε αφήνει σε κοινή θέα τα γυμνασμένα του οπίσθια και κολάζει!

Το βίντεο συγκεντρώνει περισσότερα από 170 χιλιάδες views στο youtube, από την ημέρα της δημοσίευσης του.