Instagram /yoga
Instagram /yoga
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!

Γυμνάστρια γιόγκα μετακινεί την κοιλιά της και δείχνει πώς θα αποκτήσεις 6-pack


Αν η άνοιξη σε βρίσκει αποφασισμένη να αλλάξεις την εμφάνιση σου και να βελτιώσεις το σώμα σου, προσθέτοντας μύες και χάνοντας το περιττό βάρος και λίπος από πάνω σου, τότε οι κοιλιακοί είναι ένα από τα πρώτα σημεία που πρέπει να προσέξεις.

Και δεν λέμε απλά να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά, αλλά το πολυπόθητο six pack, τους καλοσχηματισμένους, δυνατούς και σούπερ γραμμωμένους κοιλιακούς που συχνά θαυμάζεις στους γυμναστές και για τους οποίους τόσα πολλά «μυστικά» διατροφής και γυμναστικής έχουν γραφτεί και ειπωθεί, αλλά τελικά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη μέθοδο αυτή, που ακούει στο όνομα «nauli».

Instagram /mira_chesnaya
Instagram /mira_chesnaya

Περί τίνος πρόκειται;

Η άσκηση «nauli» που αφορά στους κοιλιακούς απαιτεί την απομόνωση των μυών την ώρα που αυτοί συσπώνται και την εκτέλεση κυκλικών κινήσεων. Στην ουσία οι γυναίκες που το παρουσιάζουν στο instagram, όπου έχει γίνει viral, δείχνουν τη μαγική τους ικανότητα να μετακινούν έτσι το στομάχι τους, προκειμένου να αποκτήσουν γυμνασμένους και σφιχτούς κοιλιακούς, που καθένας θα ζήλευε.

Η δασκάλα της γιόγκα Ομπρι Γουίλτσερ, εξηγεί ότι είναι ένα μασάζ στα εσωτερικά όργανα του σώματος.

Η άσκηση «nauli» λέγεται μάλιστα, πως έχει και θεραπευτικές ιδιότητες, αφού ανακουφίζει από προβλήματα δυσκοιλιότητας, αλλά και προβλήματα του πεπτικού συστήματος.

Οσοι εφαρμόζουν αυτή την άσκηση, υποστηρίζουν ακόμη, ότι προκαλεί το αίσθημα της χαράς.

 

 

 

 

Πάντως καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις μόνο με την βοήθεια και καθοδήγηση κάποιου ειδικού.