Instagram /simone_anderson
Instagram /simone_anderson
DIET TIPS

26χρονη καλλονή αποκαλύπτει: Πώς έχασα 92 κιλά και άλλαξα τη ζωή μου


Η Σιμόν Αντερσον αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους εσάς που ονειρεύεστε να αποκτήσετε μια καλλίγραμμη σιλουέτα, αλλά απογοητεύεστε εύκολα, τα παρατάτε ή δεν κάνετε καν την προσπάθεια.

Η 26χρονη από τη Νέα Ζηλανδία, εργάστηκε σκληρά για να μειώσει το βάρος της και παράλληλα να παραμείνει υγιής και λαμπερή.

Επειτα από μεγάλη προσπάθεια, έχασε 92 ολόκληρα κιλά. Το μυστικό της; Εβαλε την ευεξία, την υγεία και τη γυμναστική σε προτεραιότητα.

«Θεωρώ τη γυμναστική εξίσου σημαντική με οποιοδήποτε άλλο γεγονός. Δεν την αλλάζω για κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά στην Daily Mail Australia.

Η Αντερσον αντιμετωπίζει τώρα μια ακόμα πρόκληση, να διατηρήσει το σωματικό της βάρος ως έχει και με αφορμή αυτό το άλμα στην αλλαγή της εικόνας της αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας της.

«Μου αρέσει να αφιερώνω κάποιες ώρες κάθε Κυριακή στα γεύματα που θέλω να καταναλώσω μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί. Αφού σκεφτώ τι ακριβώς θέλω, προετοιμάζω τα γεύματα», δήλωσε.

Ενα ακόμα σημαντικό στοιχείο του υγιεινού τρόπου ζωής που ακολουθεί η νεαρή καλλονή είναι και η σωστή και επαρκής ενυδάτωση του οργανισμού της (έχει πάντοτε ένα μπουκάλι νερό κοντά της).

«Νομίζω, πως όταν διατηρώ τον οργανισμό μου ενυδατωμένο, τότε τα παρατηρώ και διαφορά στα επίπεδα ενέργειας που έχω», σημείωσε.

Οσο για τις λιγούρες που την πιάνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας;

«Προσπαθώ να έχω πάντοτε υγιεινά και εύκολα σνακ μαζί μου, γιατί αυτό με βοηθάει να επιλέγω μια θρεπτική και υγιεινή τροφή, αντί κάποιας που δεν θα ήταν τόσο ευεργετική».

 

 

 

 

 

Πιθανότατα να αναρωτηθείτε όμως, πώς είναι δυνατόν μια τέτοια μεταμόρφωση να μπορεί να συμβαδίζει με μια φυσιολογική ζωή, με τις εξόδους με παρέες και συγγενείς. Αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει και η Αντερσον, η οποία όμως, όπως δήλωσε, τους πρώτους μήνες η αλλαγή ήταν μεγάλη, αφού έπρεπε να μάθει να προτιμά τον πρωινό περίπατο και το σμούθι, από το κρασί με καλή παρέα. Ομως αυτές οι αλλαγές είναι που διαμορφώνουν το νέο lifestyle κάθε ανθρώπου.

Η Αντερσον γυμνάζεται καθημερινά. Αφιερώνει 45 λεπτά με μία ώρα στην προπόνηση της, που περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη. Ενίοτε βέβαια μπορεί να κάνει και διπλή προπόνηση μέσα στη μέρα.

Ακόμη, φροντίζει να αλλάζει τη διατροφή της κάθε εβδομάδα ή και κάθε ημέρα για να μην βαριέται ποτέ τις γεύσεις.

Ως προς τους προσωπικούς της στόχους, η νεαρή επιθυμεί να τρέξει σε έναν ημιμαραθώνιο αλλά και να ταξιδέψει σε όσα περισσότερα μέρη του κόσμου μπορεί.

«Θα συνεχίσω να δημοσιεύω και να δημιουργώ καινούριες συνταγές για όσο διάστημα οι άνθρωποι που με ακολουθούν βρίσκουν κάποιο όφελος από όλο αυτό. Για να μπορέσει κανείς να πετύχει το στόχο του, θα πρέπει να μιλήσει για αυτόν σε κόσμο που βρίσκεται γύρω του, όπως για παράδειγμα οι φίλοι και οι συγγενείς, καθώς έτσι θα αποκτήσει μεγαλύτερο κίνητρο».

Εξτρα τιπ: Η Αντερσον πίνει μια κούπα τσάι μετά από κάθε βραδινό γιατί της σταματάει τη λιγούρα για γλυκό!