Το τελευταίο trend στην γυμναστική των διάσημων -Ετσι χτίζουν κορμιά φέτες | 0 bovary.gr
Το τελευταίο trend στην γυμναστική των διάσημων -Ετσι χτίζουν κορμιά φέτες | 0 bovary.gr
ΤREND ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Το τελευταίο trend στην γυμναστική των διάσημων -Ετσι χτίζουν κορμιά φέτες


Φαίνεται πως οι πιλάτες δεν είναι πια η αγαπημένη γυμναστική των διάσημων του Hollywood, μιας και οι ίδιες ψάχνουν κάτι πιο δυνατό με μεγαλύτερη ποικιλία ασκήσεων και οργάνων.

Η γυμνάστρια και fitness γκουρού της Σάντρα Μπούλοκ, Έμιλυ Μπλαντ Ναόμι Γουότς, Ρις Γουίδερσπουν και Τέιλορ Σουίφτ αποκαλύπτει τα μυστικά των πιο καυτών κορμιών.

«Το πιλάτες δεν είναι πια αρκετό. Τα περισσότερα μοντέλα συνδυάζουν την αερόβια, με τον χορό, μερικές ασκήσεις γιόγκα και ένα μίνι τραμπολίνο», λέει η Σιμόν.

Η επιχειρηματίας που έχει δύο γυμναστήρια στην Νέα Υόρκη, ένα στο Λος Άντζελς και σκοπεύει να ανοίξει και στο Λονδίνο, αναφέρει πως το τραμπολίνο, αλλά και οι ασκήσεις με την σουηδική μπάλα και τα squat, είναι το μυστικό για σφιχτούς γλουτούς.

«Το πρόγραμμα που κάνουν οι περισσότερες διάσημες διαρκεί περίπου 55 λεπτά. Ξεκινάμε με χορευτικές κινήσεις και δίνουμε έμφαση στα πόδια με καθίσματα, τεντώματα και ασκήσεις ισορροπίας (σανίδα).

Η Σιμόν αναφέρει πως δεν αρκεί μόνο η σκληρή άσκηση. Πρέπει να υπάρχει πρόοδος και διασκέδαση σε αυτό που κάνεις για να το κάνεις κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

«Το μοντέλο Ρόσι Χάντινγκτον κάνει γυμναστική πέντε φορές την εβδομάδα. Εκτός από τα παραπάνω κάνει και μαθήματα μπαλέτου για να τεντωθεί ο κορμός της».

Το να είσαι υγιής και fit είναι μεγάλο μέρος των διασήμων σήμερα. Δεν το κάνουν για να είναι sklinny, αλλά για να είναι δυνατές. Αυτή είναι η ιδεολογία.