Instagram/amiejanefit
Instagram/amiejanefit
ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Μια fitness blogger μοιράστηκε αυτές τις «υπερβολικές» φωτογραφίες για έναν πολύ σημαντικό λόγο


H Ειμι Τζέιν είναι μια fitness blogger που ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο την ώρα που γυμνάζεται. Μάλιστα με αυτόν τον τρόπο οι followers της βλέπουν την πρόοδό της.

Μια μέρα όμως, το κορίτσι αυτό αποφάσισε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση για να ενθαρρύνει όλες τις κοπέλες που αισθάνονται άσχημα για το σώμα τους, να το αγαπούν και να μην παρασύρονται από το πρότυπο της πολύ λεπτής γυναίκας που την θέλει να είναι «τέλεια» στο Instagram. 

Με την πρώτη ματιά, ίσως να μην καταλάβετε ακριβώς ποιο είναι το νόημα των παρακάτω δύο φωτογραφιών της που πόσταρε στο προφίλ της.

Η Ειμι Τζέιν, όπως θα δείτε κι εσείς, δημοσίευσε δύο εικόνες δίπλα-δίπλα που φαίνονται αρκετά παρόμοιες και από κάτω να τονίζει, «Αυτή δεν είμαι εγώ».

«Και οι δύο αυτές εικόνες είναι υπερβολικές! Δεν είμαι σε καμία από τις δύο!» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία έχει συγκεντρώσει σχεδόν 7.000 likes. 

Η fitness blogger θέλησε με αυτόν τον τρόπο να είναι ειλικρινής με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Σκοπό της ήταν, όπως έγραψε στο προφίλ της, να δείξει ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που δείχνουμε στις φωτογραφίες ανάλογα με τον τρόπο που ποζάρουμε και τη θέση που παίρνει το σώμα μας. 

«Στην δεξιά φωτογραφία έχω πιέσει τους γοφούς μου προς τα πίσω και γι αυτό φαίνομαι πιο αδύνατη από την πρώτη, όπου τους έχω πιέσει προς τα μπροστά» εξηγεί. 

Instagram/amiejanefit
Instagram/amiejanefit

Η Ειμι παραδέχεται ότι κάποιες μέρες κοιτάζεται στον καθρέφτη του δωματίου της και όταν δεν της αρέσει ο εαυτός της, γυρίζει με διαφορετικό τρόπο το σώμα της και φαίνεται καλύτερη. 

«Κανένα σώμα δεν είναι τέλειο. Είμαστε όντα τέλεια ατελή» τονίζει και συμπληρώνει: «Απλά να θυμάστε πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας ανεξάρτητα από το σωματότυπό σας. Το πώς αισθάνεστε θα σας καθορίσει την ευτυχία στη ζωή».