ΙΚΕΑ
ΙΚΕΑ
ΙΚΕΑ

Η έξυπνη αγορά της άνοιξης -Αυτό το οικονομικό έπιπλο από την ΙΚΕΑ θα βάλει σε τάξη τον σωρό από τα παπούτσια


Η οργανωτικότητα είναι το «κλειδί» που ανοίγει την πόρτα της τάξης σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Είναι φορές που ακόμα κι αν αφιερώσουμε αρκετό χρόνο τακτοποιώντας τα αντικείμενα που βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο, δεν αργούμε να ξαναδούμε την ίδια ακατάστατη εικόνα.

Αν ζείτε σε ένα διαμέρισμα λίγων τετραγωνικών, ίσως, να σκέφτεστε ότι ο λόγος που το σπίτι δεν μένει τακτοποιημένο για πολύ, είναι η περιορισμένη χωρητικότητα των δωματίων του.

Ο πραγματικός λόγος είναι η έλλειψη λειτουργικών επίπλων με μεγάλη δυνατότητα αποθήκευσης.

Αν στο σπίτι σας εμφανίζεται συχνά ένας σωρός από παπούτσια -τα οποία μπερδεύονται μεταξύ τους και κάνουν τον χώρο να ασφυκτιά-, μάλλον, δεν έχετε βρει ακόμα το κατάλληλο έπιπλο στο οποίο θα μπορείτε εύκολα να τα αποθηκεύσετε, ομαδοποιώντας τα.

Η ΙΚΕΑ χαρακτηρίζεται για τις οικονομικές και ευέλικτες λύσεις που παρέχει στο σπίτι.

Αν αυτή την εποχή αναζητάτε ένα έπιπλο που μπορεί να βάλει σε τάξη τα παπούτσια σας, -χωρίς να επιβαρύνει τον χώρο!-, μπορείτε να βρείτε σε αυτήν μια πρόταση σε αρκετά συμφέρουσα τιμή που θα σας λύσει τα χέρια.

Mια μοντέρνα παπουτσοθήκη, τριών τμημάτων, που πάραλληλα έχει την ιδιότητα ενός (μικρού) τραπεζιού: μπορείτε να ακουμπάτε αυτήν προσωπικά σας αντικείμενα και να αποθηκευέτε μέσα της όλα τα ζευγάρια παπουτσιών που φοράτε στην καθημερινότητά σας.

IKEA
IKEA

Η παπουτσοθήκη από την ΙΚΕΑ κοστίζει 34,99 ευρώ και θα την βρείτε εδώ.

Μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε γωνιά του σπιτιού, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο. 

IKEA
IKEA