IKEA
IKEA
IKEA ΓΡΑΦΕΙΟ

Με αυτά τα αντικείμενα από την IKEA θα βάλεις επιτέλους τάξη στο γραφείο -Με λιγότερα από 15 ευρώ


Μετά τις γιορτές η επιστροφή στο γραφείο είναι δύσκολη.

Μετά την χαλάρωση και τις στιγμές ξεγνοιασιάς στο σπίτι με την οικογένεια, τις εξόδους και το shopping με φίλους, τα πάρτι και τις εκδρομές, επιστρέφουμε στην ρουτίνα της καθημερινότητας, ο καθένας στο δικό του ωράριο και πρόγραμμα.

Αυτή η ρουτίνα μπορεί να γίνει λίγο πιο εύκολη και το 8ωρο κάπως πιο ευχάριστο, όταν ο χώρος του γραφείου είναι καθαρός και τακτοποιημένος, με την πινελιά του προσωπικού στιλ σας.

Και μπορεί κάθε τόσο να τακτοποιείτε τα δεκάδες έγγραφα και post it, τα στυλό (με καπάκια ή χωρίς), το συρραπτικό και τους συνδετήρες, αλλά και όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα που κάνουν καθημερινά παρέλαση πάνω στον πάγκο εργασίας σας, όπως τα γυαλιά, τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή την ατζέντα που συνήθως αγνοείται, όμως με κάποιο μαγικό τρόπο αυτά καταφέρνουν και είναι πάλι άνω κάτω!

Πρέπει λοιπόν να μπει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία που έχει γίνει ένα μικρό μαρτύριο. Ξέρετε όταν ψάχνετε πανικόβλητοι το κινητό σας και τελικά βρίσκεται ανάμεσα στις σελίδες της ατζέντας σας.

Η ΙΚΕΑ έχει την λύση σε αυτό το χάος.

Μικρά και απολύτως απαραίτητα αντικείμενα που θα κρατήσουν το γραφείο σας οργανωμένο και θα σας απαλλάξουν από το επιπλέον άγχος που προκαλεί η ακαταστασία (ξέρουμε ότι είστε ιδιοφυΐες κατά βάθος).

Εμείς βρήκαμε τα αντικείμενα από την IKEA που χρειάζεστε και κοστίζουν λιγότερα από 15 ευρώ.

Ανακαλύψτε τα.

IKEA Μολυβοθήκη, DOKUMENT