Unsplash/Emily Wang
Unsplash/Emily Wang
DECOR IDEAS

5 διακοσμητικά items που επιλέγουν οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη για να οργανώνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα


Τα μοντέρνα διαμερίσματα των γυναικών στη Νέα Υόρκη σάς ανοίγουν την πόρτα και περιμένουν να ανακαλύψετε ιδέες που μπορούν να δώσουν μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά σας στο σπίτι.

Θα έχετε καταλάβει ότι μάς αρέσει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες: ξέρουμε ότι εκεί κρύβεται η διαφορά στη μόδα, στην ομορφιά, στην διακόσμηση, σε ό,τι βοηθά τον εαυτό μας να γίνει η καλύτερη εκδοχή του.

Τα μικρά διαμερίσματα στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, έχουν την λειτουργικότητα και το design σε άρτια αναλογία.

Έπειτα από αναζήτηση, βρήκαμε τα αντικείμενα που οι γυναίκες στα διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη έχουν αδυναμία: αυτά που τις βοηθούν να οργανώνουν τα μικροπράγματα της καθημερινότητάς τους έξυπνα.

Διαλέξαμε 5 από αυτά: το στιλ τους μάς κέρδισε με την πρώτη ματιά. Αν είστε σε φάση ανασύνταξης του προσωπικού σας χώρου, δώσε μια ευκαιρία σε αυτά να τον ομορφύνουν. Είναι διακριτικά. Και άκρως χρηστικά.

Κάθετι που υπάρχει στο σπίτι έχει το δικό του ρόλο και την δική του θέση. Αξίζει αυτή να είναι ξεχωριστή...

Ανακαλύψτε τα 5 διακοσμητικά αντικείμενα... 

Ένα τρόλεϊ μπαρ: Μπορεί, κάλλιστα, να αντικαταστήσει κάποιο άλλο έπιπλο αποθήκευσης. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε βιβλία, περιοδικά, διακοσμητικά και πολλά ακομά αντικείμενα. 

 

Ενας δίσκος για τα απαραίτητα προιόντα περιποίησης. Για το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, το καθιστικό.

 

 

Εχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα κουτιά με στιλ (για τα κοσμήματα): Τα όμορφα κουτιά δίνουν αμέσως ξεχωριστή αξία στα προσωπικά μας αντικείμενα. 

 

 

Ενα «key tray» δηλαδή ένας μικρός δίσκος για τα κλειδιά, το κινητό και άλλα μικροαντικείμενα υπάρχει συνήθως στην είσοδο. Ετσι, δεν θα τα χάνετε εύκολα μέσα στο σπίτι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @eleveneleven23 στις 19 Απρ, 2016 στις 8:23 μμ PDT

O τοίχος αξιοποιείται με ράφια ή με άλλα αποθηκευτικά μέσα με στιλ: Αν ζείτε σε μικρό διαμέρισμα, αυτή η ιδέα θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο. Στα μίνι διαμερίσματα της Νέας Υόρκης, οι τοίχοι αξιοποιούνται με έξυπνο τρόπο. 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Τα έξυπνα αντικείμενα που δεν λείπουν από τα σπίτια γυναικών με στιλ στις σκανδιναβικές χώρες

Τα design αντικείμενα που βλέπουμε συνεχώς σε κάθε μοντέρνο διαμέρισμα του εξωτερικού αυτή την εποχή