IKEA
IKEA
HOME DECOR

Τα έξυπνα αντικείμενα που δεν λείπουν από τα σπίτια γυναικών με στιλ στις σκανδιναβικές χώρες


Τα όνειρα που γίνονται με τα μάτια ανοιχτά έχουν περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν. Γιατί όταν έχεις τα μάτια ανοιχτά και φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε μια ιδανική κατάσταση, παράλληλα, βλέπεις πώς πρακτικά μπορείς να τον βελτιώσεις.

Μέσα από πληροφορίες, εικόνες, ιδέες και συμβουλές.

Επειδή, στο Βοvary πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα πάντα είναι δυνατά και η ζωή μπορεί να αλλάζει συνεχώς προς το καλύτερο, αν το διεκδικούμε στην καθημερινότητά μας, δεν σταματάμε να ψάχνουμε ιδέες και λύσεις που μπορούν να κάνουν το σπίτι σας καλύτερο. Οσα κι αν είναι τα τετραγωνικά του. Οποιο κι αν είναι το ποσό που διαθέτετε για να το αλλάξετε..

Λίγο να έχετε παρακολουθήσει την στήλη του Design, θα έχετε διαπιστώσει ότι έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στο σκανδιναβικό στιλ διακόσμησης. Τα σπίτια στις σκανδιναβικές χώρες, με την καθαρότητα, τον μινιμαλιστικό, διακοσμητικό τους χαρακτήρα και την ζεστή τους ατμόσφαιρα μάς μεταφέρουν νοητά στον πλανήτη της ηρεμίας και της χαλάρωσης, της τάξης και της οργάνωσης. Αναζητήσαμε τα αντικείμενα που κοσμούν τους εσωτερικούς χώρους διαμερισμάτων γυναικών που ζουν μια άνετη καθημερινότητα στις σκανδιναβικές χώρες.

Παρατηρήσαμε ότι τα εν λόγω διακοσμητικά αξεσουάρ σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο διακοσμητικά. Είναι και απίστευτα (πολυ)χρηστικά.

Και μας πείθουν για πολλούς λόγους να αναζητήσουμε είτε τα ίδια -είτε μια παρόμοια εκδοχή τους- στην αγορά.

Τα 8 αντικείμενα που ακολουθούν δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, μπορούν να μπουν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, αναβαθμίζοντας την διακοσμητική του αξία.

1) Mια design ραφιέρα (για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο). Mπορεί να έχει την μορφή σκάλας. Μια ακόμα έξυπνη ιδέα είναι και η ραφιέρα τοίχου. 

 

 

Μια επίσης έξυπνη, εναλλακτική λύση είναι η ραφιέρα τοίχου.

 

 

2) Ένα μικρό μίνιμαλ τραπεζάκι (που επίσης μπορεί να μπει σε κάθε δωμάτιο και να ακουμπήσετε πάνω σε αυτό ό,τι μπορείτε).

 

3) Το καλάθι από ρατάν δεν λείπει σχεδόν από κανένα δωμάτιο (αποθήκευση βιβλίων, περιοδικών, πετσετών, ρούχων).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @cayla1315 στις 19 Μάι, 2019 στις 10:07 μμ PDT

 

 

 

4) Ένα design σκαμπό (που δεν λειτουργεί μόνο ως κάθισμα αλλά και ως τραπεζάκι)

5) Ενας μεγάλος δίσκος (στον οποίο μπορείτε να ακουμπήσετε ό,τι χωρά ο νους σας) 

 

6) Tα ράφια εξοικονομούν απίστευτο χώρο και παράλληλα δίνουν στιλ 

 

7) Το coffee table προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης αντικειμένων 

το ίδιο ισχυεί και για το κομοδίνο 

 

 

8) Μια ψάθινη τσάντα γίνεται ένα εναλλακτικό αποθηκευτικό μέσο 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ηρεμία, δημιουργικό πνεύμα, εξωστρέφεια -Η διακόσμηση του καθιστικού με βάση την προσωπικότητα κάθε γυναίκας

Τα διακοσμητικά στοιχεία που δεν επιλέγουν ποτέ για το σπίτι τους οι γυναίκες με εκλεπτυσμένη αισθητική