Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΜΕ ΣΤΙΛ

Το αξεσουάρ που θα κάνει facelift στο κρεβάτι σου -Είναι η διακοσμητική εμμονή των γυναικών της μόδας


Μια απλή ιδέα είναι ικανή να αλλάξει ριζικά τον χώρο σας και να προσθέσει περισσότερη απόλαυση σε μικρές καθημερινές στιγμές στο σπίτι.

Μοντέρνα διαμερίσματα του εξωτερικού μας ασκούν γοητεία με τους έξυπνους και δημιουργικούς τρόπους με τους οποίους εφαρμόζουν τις προτάσεις του interior design σήμερα: μια μικρή προσθήκη (ή και αφαίρεση) αντικειμένων από τον χώρο μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά.

Σε κρεβατοκάμαρες του εξωτερικού παρατηρήσαμε ένα αξεσουάρ με διαχρονική παρουσία στην διακόσμηση του σπιτιού: ο τρόπος, με τον οποίο το είδαμε να εντάσσεται στο χώρο μας έκανε να ξεχάσουμε για λίγο την γνωριμία μας μαζί του στο παρελθόν.

Το είδαμε με άλλα μάτια. Σαν ένα «κόσμημα» που μπορεί να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό φόρεμα ή σύνολο: έτσι λειτουργούν και τα διακοσμητικά μαξιλάρια στις κρεβατοκάμαρες των γυναικών με στιλ. Σαν κόσμημα του κρεβατιού.

Διακοσμητικά μαξιλάρια με χρώματα, ενδιαφέρουσες υφές, (γεωμετρικά) σχέδια και prints (πουά, floral) κάνουν τονωτική ένεση στην όψη του κρεβατιού και το μεταμορφώνουν. 

Φτάνει να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να κάνετε χρωματικούς συνδυασμούς με τα κλινοσκεπάσματα, το χρώμα στους τοίχους, ή άλλες λεπτομέρειες της κρεβατοκάμαρας. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικές επιλογές: καλύμματα μαξιλαριών, τόσο εντυπωσιακά που μπορούν να αναβαθμίσουν την αισθητική όλου του χώρου. 

12 φωτογραφίες που ακολουθούν σάς δείχνουν πώς μπορείτε να υιοθετήσετε την διακοσμητική ιδέα.

Ενα facelift στην κρεβατοκάμαρά σας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Mικρή κρεβατοκάμαρα -Τα μοναδικά έπιπλα που χρειάζεσαι για να αξιοποιήσεις έξυπνα κάθε τετραγωνικό της

Κοιμήσου βαθιά και ήρεμα με αυτή τη μικρή αλλαγή στο υπνοδωμάτιο