Unsplash/Marko Kovic
Unsplash/Marko Kovic
DECO IDEA

Το μέσο αποθήκευσης με ξεχωριστό στιλ που αναβαθμίζει την διακόσμηση σε κάθε δωμάτιο


Ποτέ άλλοτε η διακόσμηση δεν μας έδινε τόσες πολλές, μοντέρνες και λειτουργικές προτάσεις για να κάνουμε την καθημερινότητά μας στο σπίτι πιο ευχάριστη.

Τις τελευταίες σεζόν, το interior design δείχνει να μην επαναπαύεται ούτε στιγμή και μας τροφοδοτεί συνεχώς με εναλλακτικές προτάσεις διακόσμησης που μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Ξέρουμε ότι η οργάνωση και αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων στο μικρό σας σπίτι είναι ένα ζήτημα που δεν σταματά να σας απασχολεί. Επίσης, ξέρουμε ότι έχετε βαρεθεί να βλέπετε και να ξαναβλέπετε την ίδια εικόνα στους τοίχους του σπιτιού σας.

H Βοvary, -αναλογιζόμενη τις ανάγκες σας- χτυπά την πόρτα σε διαμερίσματα του εξωτερικού και αντλεί ιδέες που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε χώρο του σπιτιού.

Τα ράφια του σπιτιού παίρνουν άλλο σχήμα: αν τοποθετήσετε με άποψη τα προσωπικά σας αντικείμενα σε αυτά μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και ως μικρά «έργα τέχνης».

Ράφια με γεωμετρικά σχήματα γίνονται τα μέσα αποθήκευσης που θα χαρίσουν ξεχωριστό στιλ στο καθιστικό, στην κρεβατοκάμαρα, στο μπάνιο σας.

Δείτε μέσα από φωτογραφίες πώς μπορεί αυτή η διακοσμητική ιδέα να εφαρμοστεί στο χώρο σας: πώς τα ράφια με γεωμετρικά σχήματα μπορούν να αναβαθμίσουν την διακόσμηση του σπιτιού:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: 5+1 τρόποι να χωρέσεις τα πάντα στη μικρή κουζίνα και να δείχνει τακτοποιημένη

Το stylish αξεσουάρ από τα Zara Home που θα ομορφύνει το σπίτι και το look σου