Ζara Home
Ζara Home
ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΝΟΤΑ

Το design item που μοιάζει με μικρό έργο τέχνης και αναβαθμίζει την διακόσμηση σε κάθε δωμάτιο


Κάνοντας ταξίδια στο χρόνο, δίνουμε την ευκαιρία στο παρελθόν να μας αφηγηθεί ιστορίες, να μας χαρίσει γνώση και έμπνευση: έχει μέσα του κύτταρο από το μέλλον.

Η διακόσμηση βρίσκεται σε άμεση σύνδεση με κάθε εποχή που πέρασε και καθόρισε την εξέλιξη του κόσμου.

Δεν σταματά να δανείζεται στοιχεία από τον πολιτισμό λαών σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης: όσο ο χρόνος προχωρά μπροστά, τόσο στρεφόμαστε στις ρίζες μας, σε σύμβολα, σε πρότυπα σκέψης που σήμερα αποδεικνύεται ότι ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους.

Αυτές οι σκέψεις μας ήρθαν στο μυαλό όταν είδαμε ένα διακοσμητικό αξεσουάρ να γίνεται τάση στο interior design αυτή τη σεζόν.

Ο υγρός πηλός που παίρνει σχήμα από τα χέρια μας, γίνεται το στοιχείο που δίνει νέα πνοή στο σπίτι μας.

Κεραμικά βάζα: η αρχαιότητα συναντά το 2019 και το πάντρεμα του χθες και του σήμερα δημιουργεί ένα μικρό διακοσμητικό «θαύμα».

Ενα κεραμικό βάζο μπαίνει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και αρκεί μόνο αυτό για να δημιουργήσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Να «αποτοξινώσει» την αύρα του χώρου. Να κάνει τα υπόλοιπα, «θορυβώδη» διακοσμητικά αξεσουάρ να δείχνουν περιττά.

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε οικονομικές εκδοχές αυτού του διακοσμητικού αξεσουάρ: μοντέρνα διαμερίσματα του εξωτερικού σας δείχνουν πώς εντάσσεται στο χώρο.

Στο καθιστικό, στην κρεβατοκάμαρα, στην βεράντα, στην είσοδο του σπιτιού. 

Δείτε φωτογραφίες και αντλείστε έμπνευση: