Ζara Home
Ζara Home
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

5 αξεσουάρ που κάθε γυναίκα με στιλ θέλει στην κρεβατοκάμαρά της -Από τα Zara Home


Ποιότητα στις απλές, καθημερινές στιγμές: ίσως αυτή θα πρέπει να είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας τη σεζόν που έρχεται.

Δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στον τρόπο που βιώνουμε την κάθε μας μέρα στα πρώτα και τα τελευταία λεπτά της, κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας.

Το δωμάτιο στο οποίο υποδεχόμαστε και αποχαιρετάμε την κάθε μας μέρα, η κρεβατοκάμαρά μας, αξίζει να έχει αισθητική και να είναι φτιαγμένη από υλικά που θα μας προσφέρουν ψυχική ηρεμία. Τα αντικείμενά της θα πρέπει να έχουν λόγο ύπαρξης σε αυτή, να έχουν ρόλο. Να συνθέτουν ένα σκηνικό που να μας εμπνέει.

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, ας προσθέσουμε μικρές διακοσμητικές πινελιές με ποιότητα στο προσωπικό μας εργοστάσιο παραγωγής «ψυχικών δυνάμεων».

Βρήκαμε στα Zara Home, 5 μίνιμαλ διακοσμητικά αξεσουάρ που θα αλλάξουν την αισθητική της κρεβατοκάμαρά σας.

Tα συναντάμε στα μοντέρνα διαμερίσματα γυναικών του εξωτερικού.

1) Ενα γυάλινο κουτί: Η συγκεκριμένη διακοσμητική επιλογή έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ενα κουτί αποθηκεύσης είναι ένας πρακτικός τρόπος να οργανώσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα: αν έχει μίνιμαλ αισθητική, αποτελεί στολίδι για τον χώρο. Το συγκεκριμένο κουτί, λόγω του ότι είναι γυάλινο, σας επιτρέπει να βλέπετε το περιεχόμενο στο εσωτερικό του. Μια υπέροχη επιλογή για το κομοδίνο σας.

Zara Home
Zara Home

Γυάλινο κουτί 

Γυάλινο κουτί 

2) Aρωματικό χώρου: Το άρωμα παίζει σημαντικό ρόλο στην ατμόσφαιρα του χώρου. Επενδύστε σε αυτό 

 

Zara Home
Zara Home

Αρωματικό χώρου με έναν μεθυστικό συνδυασμό από άνθη. Τουμπερόζα, βανίλια, κρίνος

3) Μια κοσμηματοθήκη θα οργανώσει τα αξεσουάρ σας. Δεν θα είναι πια διάσπαρτα σε συρτάρια. 

Ζara Home
Ζara Home

Κοσμηματοθήκη

4) Ενας καθρέπτης με elegant αισθητική θα αναβαθμίσει την διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας. Ολες οι γυναίκες που αγαπούν την μόδα, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή του. 

Kαθρέπτης

Kαθρέπτης

Kαθρέπτης

5) Απαλές υφές στο κρεβάτι σας. Μια μαλακή κουβέρτα σε γήινους τόνους είναι ό,τι χρειάζεστε στο πρώτο ψυχρό αεράκι του φθινοπώρου. 

Κουβέρτα 

Διαβάστε επίσης: Κοιμήσου βαθιά και ήρεμα με αυτή τη μικρή αλλαγή στο υπνοδωμάτιο

Το χρώμα που πρέπει να βάλεις στο υπνοδωμάτιο για να χαλαρώσεις από το στρες

 

TAGS