H&M
H&M
ΗΟΜΕ DECOR

3 οικονομικά αξεσουάρ με φθινοπωρινά vibes που θα κάνουν αμέσως πιο φιλόξενη την ατμόσφαιρα του σπιτιού


«Υπέροχο φθινόπωρο! Αν ήμουν πουλί, θα πετούσα γύρω από τη γη ψάχνοντας για διαδοχικά φθινόπωρα» έχει πει η Τζορτ Έλιοτ.

Με την ίδια λαχτάρα, θέλουμε να υποδεχτούμε κι εμείς την εποχή που μας παροτρύνει να δώσουμε νέα πνοή στη ζωή μας και να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινότητά μας.

Χρειαζόμαστε δύναμη για να το κάνουμε αυτό: κι αυτήν, μπορούμε να την αντλήσουμε από την χαλάρωση και την ηρεμία που μας προσφέρει ο προσωπικός μας χώρος.

Ας φτιάξουμε μια ατμόσφαιρα που θα μας ζεστάνει -κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα μπορεί να είναι μακριά από την ψυχολογία που έχουμε τώρα, αλλά πολύ κοντά ημερολογιακά.

Σας δίνουμε από τώρα, 3 διακοσμητικές προτάσεις για να καλωσορίσετε το φθινόπωρο, δημιουργώντας cozy ατμόσφαιρα σε καθιστικό και κρεβατοκάμαρα -τα δύο δωμάτια στα οποία περνάτε τις περισσότερες ώρες, όταν βρίσκεστε στο σπίτι.

Τα τρία διακοσμητικά που ακολουθούν θα μπορούσαν να είναι τα μοναδικά που χρειάζεστε για να εναρμoνίσετε το σπίτι σας με την διάθεση του φθινοπώρου.

1) Κερί, ιδανική επιλογή για το coffee table: Αν είναι αρωτικό, η ατμόσφαιρα θα γίνει ακόμα πιο ζεστή. Σε προηγούμενο άρθρο, σας έχουμε μιλήσει για το κατάλληλο άρωμα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. 

 

 

 

H πρόταση από τα Zara Home

Kερί

H πρόταση από την H&M Home

Kερί

2) Eνας ξύλινος δίσκος για χαλαρωτικά πρωινά και απογεύματα στο κρεβάτι. Το ξύλο είναι το υλικό που ζεσταίνει αμέσως τον χώρο. 

 

 

 

 

 

H πρόταση από τα Zara Home 

 

Ξύλινος δίσκος 

3) Aπαλά ριχτάρια για το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα σε γήινες αποχρώσεις. Αλλάζουν την όψη του καναπέ. 

 

 

Προτάσεις από τα Zara Home & την H&M Home 

Ριχτάρι, Zara Home

Ριχτάρι, Zara Home 

Ριχτάρι, H&M Home