Unsplash/Adrien Olichon
Unsplash/Adrien Olichon
WOODEN TRAY

To χρηστικό διακοσμητικό αξεσουάρ που θα ομορφύνει το coffee table το φθινόπωρο


Πλησιάζει η ημέρα που το πρώτο ψυχρό αεράκι του φθινοπώρου, θα μας κάνει να λαχταράμε τις ώρες χαλάρωσης σε ένα cozy καθιστικό, συντροφιά με ένα ζεστό ρόφημα κι ένα αγαπημένο βιβλίο στο τέλος μιας απαιτητικής ημέρας.

To σαλόνι μας δεν χρειάζεται πολλά για να εναρμονιστεί με το φθινοπωρινό σκηνικό. Γήινα χρώματα αμέσως θα κάνουν τον χώρο πιο ζεστό και λίγα διακοσμητικά αξεσουάρ θα συμπληρώσουν το σκηνικό θαλπωρής και χαλάρωσης.

Ένα έπιπλο που έχει σχεδόν «ηγετική» διακοσμητική θέση στο σαλόνι μας είναι το coffee table.

Σε αυτό το άρθρο σας δίνουμε μια deco πρόταση, που αμέσως θα δημιουργήσει ζεστή ατμόσφαιρα στο καθιστικό και θα ομορφύνει το μικρό τραπεζάκι του σαλονιού.

Αυτό το διακοσμητικό αξεσουάρ θα το δείτε να κοσμεί τα coffee table μοντέρνων διαμερισμάτων του εξωτερικού. Είναι χρηστικό, καθώς σας δίνει χώρο να τοποθετήσετε ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε ένα μικρό γεύμα (το αγαπημένο σας ρόφημα κι ένα σνακ), κι επιπλέον, το design του μας φέρνει στο νου ζεστές αναμνήσεις από το παρελθόν.

Το διακοσμητικό που θα ομορφύνει το σαλόνι σας το φθινόπωρο είναι ένας μεγάλος ξύλινος δίσκος.

Μπορείτε να τοποθετήσετε σε αυτόν όποιο διακοσμητικό επιθυμείτε (όπως πχ κεριά, βιβλία μόδας) και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα, χωρίς να βάλετε τίποτε άλλο στην επιφάνεια του τραπεζιού! Ο μεγάλος ξύλινος δίσκος μπορεί να σας ακολουθήσει στην κρεβατοκάμαρα και σίγουρα, στην τραπεζαρία. 

Δείτε φωτογραφίες και αντλήστε έμπνευση! 

 

Instagram/anythingjamie
Instagram/anythingjamie
Instagram/herrhome
Instagram/herrhome
Instagram/ myturquoisebag
Instagram/ myturquoisebag
Instagram/olliegraywoodworks
Instagram/olliegraywoodworks
Instagram/servant_mebel
Instagram/servant_mebel