Γυναίκα με καπέλο στην παραλία
Tα 3 ζώδια που θα έχουν έναν τέλειο Αύγουστο/Φωτογραφία: Julia Volk/Pexels
AUGUST 2021

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν έναν αξέχαστο Αύγουστο (για τους σωστούς λόγους)


Ο Αύγουστος είναι εδώ και απ΄ ότι φαίνεται τρία συγκεκριμένα ζώδια θα περάσουν πολύ όμορφα αυτόν τον μήνα του καλοκαιριού.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που περιμένουμε κάθε χρόνο για να χαλαρώσουμε ρυθμούς και να είμαστε πιο ανέμελοι, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα. Οι περισσότεροι πηγαίνουν διακοπές, ενώ άλλοι που μένουν σπίτι απολαμβάνουν την λιγοστή κίνηση στους δρόμους και βρίσκουν επιτέλους να παρκάρουν μπροστά από το αγαπημένο τους μπαρ και καφέ.

Για πολλούς ο Αύγουστος είναι ο καλύτερος μήνας του χρόνου, αλλά όπως φαίνεται τρία ζώδια θα περάσουν αξέχαστα. Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν τρία ζώδια που θα έχουν έναν όμορφο Αύγουστο και θα είναι οι πιο ευνοημένοι από τα υπόλοιπα ζώδια.

Κριός

Αν είσαι Κριός, τότε είσαι από τα τυχερά του ζωδιακού κύκλου καθώς αυτόν τον Αύγουστο ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σου! Ω, ναι...θα ερωτευτείς... Η ενέργεια που σε περιβάλει είναι θετική και γεμάτη πάθος. Εχεις όρεξη για δημιουργία και νιώθεις καλύτερα από ποτέ. Βγαίνει το παιδί που έχεις κρυμμένο μέσα σου και θέλεις να περάσεις καλά και να δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις.

Λέων

Είσαι ο πρωταγωνιστής και το γνωρίζεις. Είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και σίγουρα αυτόν τον Αύγουστο πληθαίνουν οι πειρασμοί, οι γνωριμίες, οι διασκεδάσεις και οι υπερβολές. Είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις και όλοι σε χειροκροτούν. Είναι λοιπόν ο μήνας που λάμπεις και με το που θα μπεις σε έναν χώρο αμέσως όλοι θα σε προσέξουν. Αυτόν τον Αύγουστο επιβεβαιώνεις με την αύρα σου ότι είσαι το Λιοντάρι του ζωδιακού.


Φωτογραφία:Roberto Nickson/ Pexels

Παρθένος

Νιώθεις πιο ελκυστική και πιο ποθητή από ποτέ. Αυτόν τον μήνα θα θελήσεις να κάνεις όμορφα πράγματα για τον εαυτό σου και θα δώσεις περισσότερη προσοχή σε σένα. Επίσης θα σου δοθούν κίνητρα για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 16 σε καλή σχέση με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου δείχνει τη χαρούμενη πλευρά της ζωής. 

SHARE