ζευγάρι παραλία
Φωτογραφία: Unsplash/azrul-aziz
ZODIAC SIGNS

Τα δύο ζώδια που έχουν πάντα όρεξη για σεξ


Η πιο ερωτική εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι, είναι εδώ.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα σε καραντίνα και απομόνωση, θέλουμε να βγούμε, να πιούμε το ποτό μας, να φλερτάρουμε και -γιατί όχι; - να βρούμε το ερωτικό ενδιαφέρον του φετινού καλοκαιριού.

Όπως και να το κάνουμε, το σεξ είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά στη ζωή μας.

Ποια ζώδια, όμως, είναι τα πιο σεξουαλικά που έχουν πάντα όρεξη για ερωτικά παιχνίδια;

Είτε σχέση είτε summer fling, τα ζώδια που είναι πάντα έτοιμα για σεξ είναι δύο, σύμφωνα με το Purewow.

Αν ανήκεις εσύ ή ο σύντροφός σου σε αυτά ετοιμάσου για ένα καυτό καλοκαίρι:

ζευγαρι
Φωτογραφία: unsplash/becca-tapert

Σκορπιός

Δεν προκαλεί έκπληξη, ότι αυτό το παθιασμένο ζώδιο του νερού ανήκει σε αυτή τη hot λίστα. Αν και είναι γνωστό ότι είναι αναξιόπιστος και καχύποπτος, άπαξ και σε «πιάσει» με τις σέξι σειρήνες του, θα απελευθερώσει την άγρια πλευρά του. Το πάθος του και η περιφρόνηση για τα τετριμμένα θα εξασφαλίσει ότι η ερωτική σου ζωή δεν θα είναι ποτέ βαρετή. Με το σεξ συνεχώς στο μυαλό τους, να περιμένεις τολμηρά μηνύματα, έρευνα για sex toys και πειραματισμούς στις στάσεις. Δεν έχει vanilla sex εδώ!

Κριός

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς, που κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη, είναι υπεύθυνο για τις ερωτικές μας ορέξεις. Ο Κριός είναι πολύ ενεργητικός, με φήμη για τον τολμηρότητά του. Ετοιμάσου για πολύ αυθορμητισμό όταν έχεις να κάνεις μαζί του. Στο σινεμά, στο πάρκο ή ακόμη και στο μπαράκι, ο Κριός δεν κολλάει να ξεκινήσει τα ερωτικά παιχνίδια. Έχει ευφυές πνεύμα και θα κάνει dirty jokes στις πιο αναπάντεχες στιγμές. Είναι ανεξάρτητος και κρατά λίστα με friends with benefits ενώ δεν έχει πρόβλημα να κάνει one-night stands.

SHARE