Κερατέα
Κερατέα/Φωτογραφία: Shutterstock
ΠΑΡΑΛΙΑ

Τσονίμα: H πανέμορφη παραλία της ανατολικής Αττικής με κρυστάλλινα νερά που δεν γνωρίζουν πολλοί


Γνωστή για τις πολλές όμορφες ακρογιαλιές της, η Κερατέα είναι η κατάλληλη επιλογή για όποιον αναζητά να κάνει ένα δροσιστικό μπάνιο στη θάλασσα χωρίς να χρειαστεί να οδηγήσει πολλές ώρες με το αυτοκίνητο.

Μια από αυτές είναι η παραλία Τσονίμα που απέχει μόλις μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας. Η Τσονίμα βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των ντόπιων των γύρω περιοχών και είναι ιδανική αν έχεις μικρά παιδιά καθώς έχει τον κατάλληλο χώρο για παιχνίδια στην άμμο.

Η μαγευτική αμμουδιά της Τσονίμας θα σε μαγέψει με το ειδυλλιακό της τοπίο και τα πεντακάθαρα νερά της. Δεν είναι οργανωμένη, αλλά μπορείς να βρεις σκιά στα δέντρα που αγκαλιάζουν την παραλία και να ξεκουραστείς στα λιθόχτιστα παγκάκια της.

Πρόκειται για μια παραλία με κρυστάλλινα νερά πλαισιωμένη από βράχια. Με το που θα φτάσεις θα αντικρίσεις μια όμορφη αμμουδιά με άμμο και κάποια δεντράκια για σκιά. Πάρε μαζί σου μια ομπρέλα και τις κατάλληλες προμήθειες για μια ατελείωτη μέρα στη θάλασσα.

Τσονίμα: H πανέμορφη παραλία της ανατολικής Αττικής με κρυστάλλινα νερά που δεν γνωρίζουν πολλοί

Η παραλία Τσονίμα βρίσκεται στην Κερατέα και μπορείς να την επισκεφθείς για μια ωραία μονοήμερη το Σαββατοκύριακο. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και είναι μια παραλία που δεν θα δυσκολευτείς να τη βρεις. Όσο για το παρκάρισμα, υπάρχουν μέρες που μπορεί πραγματικά να σε δυσκολέψει γιατί είναι γνωστή στους ντόπιους.  

Τα κρυστάλλινα νερά της δεν θα σας απογοητεύσουν και σίγουρα θα θελήσεις να την επισκεφθείς ξανά.

Δες το βίντεο:

SHARE