Χερόμυλος, η παραλία «φυσική» πισίνα
Φωτογραφία: YouTube: Adventure Greece
ΠΑΡΑΛΙΑ

Χερόμυλος: Η εξωτική παραλία της Εύβοιας που μοιάζει με πισίνα


Σε ελάχιστη απόσταση από την Αθήνα, μόλις 2μιση ώρες, υπάρχει μια παραλία με κρυστάλλινα νερά η οποία μοιάζει σαν φυσική πισίνα.

Στα ελληνικά νησιά και στα παραθαλάσσια χωριά κάθε περιοχής μπορεί κανείς να απολαύσει τις αναζωογονητικές βουτιές του σε κάποια μαγευτική παραλία, κάποια ζεστή ημέρα του καλοκαιριού, και σίγουρα δεν θα μείνει παραπονεμένος.

Αυτή τη φορά την προσοχή μας τράβηξε μια «φυσική» πισίνα, μια παραλία με το υπέροχο τοπίο της να ξεπροβάλει σαν πίνακας ζωγραφικής.

Ο λόγος για την παραλία Χερόμυλος στη Νότια Εύβοια, λίγο έξω από το χωριό Άγιοι Απόστολοι.

Φωτογραφία: YouTube: Adventure Greece

Με θέα στο Αιγαίο, ψηλά βότσαλα και άμμο, είναι η παραλία «διαμάντι» της ευρύτερης περιοχής, ιδανική για παρέες, οικογένειες και παιχνίδια στην αμμουδιά για τα παιδιά.

Η έκταση άλλωστε της ακτής είναι μεγάλη με αποτέλεσμα να επιτρέπει σε όλο τον κόσμο να απολαύσει ένα ήρεμο πρωινό με καφέ στην παραλία ή ένα ρομαντικό σούρουπο κάτω από κάποια σκιά με ένα βιβλίο.

Πρόκειται για μια παραλία με βαθιά νερά και είναι σχετικά απομονωμένη επομένως, πριν φτάσετε εκεί θα είναι καλό να προμηθευτείτε από ολόγυρα τα σνακ σας, τον καφέ και τα νερά σας. Υ.Γ: Φρόντισε να μην αφήσεις σκουπίδια στην παραλία καθώς θα φεύγεις από εκεί.

Φωτογραφία: YouTube: e-wob Ταξιδιωτικός οδηγός

H Ελληνική παραλία που θυμίζει φυσική πισίνα -Πού βρίσκεται, πώς θα πας

Από τη Νότια Εύβοια και περίπου 10 λεπτά μετά το Αλιβέρι θα κατευθυνθείτε προς το χωριό Κριεζά.

Η στροφή που θα πρέπει να πάρετε είναι εκείνη προς Πετριές -Αγίους Αποστόλους και μετά το Στόμιο θα συναντήσετε την πινακίδα που υπαγορεύει πως φτάσατε στην μαγική παραλία του Χερόμυλου.

Φωτογραφία: YouTube: e-wob Ταξιδιωτικός οδηγός

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας Χερόμυλος:

SHARE