Διακόσμηση σε χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στις πόλεις του κόσμου: Ιδέες από μοντέρνα διαμερίσματα σε Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία

Αν αγαπάτε την φωτογραφία, έχετε το μοναδικό προνόμιο να ανακαλύπτετε νέους κόσμους εκεί που οι άλλοι τα βλέπουν όλα ίδια. Να γνωρίζετε τον τρόπο σκέψης και ζωής ανθρώπων με τους οποίους σας χωρίζει μια μεγάλη χιλιομετρική απόσταση.

Σκεφτήκαμε, με την βοήθεια του Instagram, να σας μεταφέρουμε στα σαλόνια διαμερισμάτων που βρίσκονται μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά σας: σε Γαλλία, Αγγλία και Ιταλία.

Πώς είναι στολισμένα αυτή την εποχή; Εχει ενδιαφέρον να δούμε πώς αποτυπώνεται το γιορτινό κλίμα στους προσωπικούς χώρους ανθρώπων με ξεχωριστή φιλοσοφία και οπτική για την ζωή.

Αν θέλετε να αντλήσετε διακοσμητική έμπνευση, περιηγηθείτε μέσω των φωτογραφιών που ακολουθούν σε διαμερίσματα που μπορεί να μοιάζουν με τα δικά σας αλλά βρίσκονται σε μακρινές γειτονιές.

Στη Γαλλία:

Φως από τα λαμπιόνια, λευκό, βαθύ πράσινο από το χρώμα του δέντρου, από το χρώμα της φύσης. Ένας συνδυασμός που κάνει το καθιστικό πιο φωτεινό, χαρίζοντας μια αναζωογονητική αίσθηση. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στα διαμερίσματα της Γαλλίας δεν είναι θορυβώδης. Είναι elegant και δεν φορτώνει τον χώρο με υπερβολή. Οπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το καθάριο λευκό είναι το κυρίαρχο χρώμα των γιορτών.

Στην Αγγλία:

Κόκκινο και καρό ενώνονται και δημιουργούν ένα ζεστό, γιορτινό συνδυασμό στα διαμερίσματα της Αγγλίας. Ζεστό ρόφημα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές κάλτσες γεμάτες γλυκίσματα, ζεστά μαξιλάρια με γιορτινά prints, κόκκινες γιρλάντες και κορδέλες, ξύλινοι δίσκοι με κεριά. Cozy ατμόσφαιρα.

Στην Ιταλία: Διακόσμηση με χαρακτήρα πληθωρικό, σαν την καρδιά των Ιταλών. Οι φωτογραφίες από τα διαμερίσματα στην Ιταλία, δείχνουν ότι οι άνθρωποι βιώνουν με ενθουσιασμό την περίοδο των γιορτών.

Δέντρα «φωταγωγημένα» στο κέντρο του καθιστικού, με λουλούδια και πλουμιστά στολίδια.