Η μαγευτική παραλία έξω από το Λουτράκι
Η μαγευτική παραλία έξω από το Λουτράκι/Φωτογραφία: Giannis Tsounis/instagram
SECRET PARASIDE

Η μαγική παραλία έξω από το Λουτράκι που θυμίζει νησί


Υπάρχει μια παραμυθένια παραλία κρυμμένη στον Κορινθιακό κόλπο που μπορείς να την επισκεφθείς μόνο με φουσκωτό.

H παραλία ονομάζεται «Λευκή» ή «Παραθύριζα» και βρίσκεται κοντά στο Λουτράκι. Την προσοχή μας τράβηξε ένα βίντεο στο Instagram, όπου σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μια τέτοια παραλία με τιρκουάζ νερά και λευκά βράχια βρίσκεται κοντά στο Λουτράκι.

Η πρόσβαση από τη στεριά είναι πλέον αδύνατη. Παλαιότερα υπήρχε η δυνατότητα να κατέβει κανείς κάτω στην παραλία μέσω ενός μονοπατιού, το οποίο δεν υπάρχει πλέον λόγω των κατολισθήσεων. Πλέον η μοναδική πρόσβαση είναι από τη θάλασσα. Όποιος καταφέρει λοιπόν να πάει με φουσκωτό είναι βέβαιο ότι θα αποζημιωθεί.

Δες το εντυπωσιακό βίντεο:

Γαλαζοπράσινα νερά, λευκή άμμος, λευκοί βράχοι και μια μικρή παραλία που είναι τόσο μικρή λες και είναι ιδιωτική. Αν την επισκεφθείς αισθάνεσαι ότι είσαι σε κάποια παραλία του Ιονίου και σε πολλούς θυμίζει το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου σε μια μικρογραφία.

Η αλήθεια είναι πως αν σου έλεγαν «θα πάμε σε μια εξωπραγματική παραλία μετά το Λουτράκι», χωρίς να σου δείξουν σχετικές φωτογραφίες ή βίντεο θα είναι αδύνατο να προετοιμάσεις τον εαυτό σου γι’ αυτό που θα αντικρύσεις.

H ονειρική αυτή παραλία βρίσκεται στο Λουτράκι και απέχει 1 ώρα και 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Η παραλία είναι «χωμένη» ανάμεσα σε πελώριους λευκούς βράχους και είναι από τις πιο ωραίες κοντά στην Αθήνα. Λίγοι την γνωρίζουν κι αν καταφέρεις να πας με φουσκωτό, ετοιμάσου για πολλές φωτογραφίες!

Δες το βίντεο από το Up Drones:

SHARE